• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Svensk pølseret

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Svensk pølseret
Svensk pølseret - opskrift på en klassisk gryderet for hele familien
opskrift på en klassisk pølseret for hele familien

Svensk pølseret med fløde er en sand klassiker, som både børn og voksne syntes godt om.
Pølseretten er meget nem at lave, som indeholder meget standard ingredienser.
Jeg husker tydeligt retten fra min barndom, hvor jeg virkelig elskede at få den.
Mange spejdere husker også fra da de var på lejre, hvor den oftest bliver lavet over bålet.
Retten kendes sjovt nok ikke af nogle i Sverige, så det formodes at retten er pære dansk.
For at kartoflerne bliver helt møre, så koger jeg altid kartoflerne først.
Dette gør at tilberedningstiden på svensk pølseret bliver kortere.
Man kan sagtens lave den med rå kartofler, det kræver blot ca. 1 time mere tilberedningstid.
Opskriften er lavet til ca. 4 personer.

Svensk pølseret – Prøv også vores lækre opskrift på Mørbradgryde med bacon og pølser. Få opskriften her.

svensk pølseret

Svensk pølseret opskrift

Sofus Madsen
Den originale opskrift på svensk pølseret.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 30 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 personer
Kalorier 375 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 800 gram Kartofler (kogte og skåret i tern)
  • 25 gram Smør
  • 1 stk Fint hakket løg
  • 8 stk Røde pølser
  • 3 tsk Paprika
  • 70 gram tomatpure
  • 1 dl Tomatketchup
  • 3 dl Mælk
  • 1 dl Piskefløde (38%)
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du
 

Svits løg og pølser

  • kom smør i en 3 liters gryde, og sauter løgene ved høj varme.
    Løgene skal være bløde og klare.
    Paprika og pølser tilsættes og svitses af i ca. 3 minutter.

Svensk pølseret

  • Skru ned til middelvarme, og tilsæt de resterende ingredienser.
    Retten skal nu simre til retten er varm ( Ca. 10 minutter).
    Smag svensk pølseret til med salt og friskværnet peber.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 375kcal (19%)Kulhydrater: 49g (16%)Protein: 9g (18%)Fedt: 17g (26%)Mættet fedt: 11g (69%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.2gKolesterol: 52mg (17%)Natrium: 470mg (20%)Kalium: 1234mg (35%)Fiber: 5g (21%)Sukker: 13g (14%)Vitamin A: 1068IU (21%)Vitamin C: 45mg (55%)Calcium: 145mg (15%)Iron: 2mg (11%)
Søgeord svensk pølseret
  • Persillesovs – Sådan laver du en lækker sovs med persille
  • Hvidløgs dip
  • Mælkesnitter
  • Guldlagkage
  • Millionbøf med kartoffelmos
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: opskrift svensk pølseret, pølseretter, retter med pølser, svensk pølseret, svensk pølseret nem

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Tzatziki
Next Post: Bløde løg »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk