Hindbærcoulis - Min bedste opskrift på en fantastisk hindbærsovs, som passer perfekt til de søde desserter.
Her får du en lækker opskrift på en god hindbærcoulis , som passer virkelig godt til mange desserter. Hvis desserten er lidt af den søde slags, passer denne coulis perfekt som tilbehør. Da denne hindbær dessert er lidt syrligt i det, så gør det det super sammen med is, buddinger m.m.
Til denne opskrift med hindbær, kan du både bruge frosne og friske hindbær. Resultater er den samme, om du bruger frosne eller friske bær.
Denne opskrift på hindbærcoulis er til 4 personer.
Prøv også vores lækre opskrift på mannabudding
Hindbærcoulis - Opskrift på nem hindbærsovs
Hindbærsovs - Min bedste opskrift på en fantastisk hindbærsovs, som passer perfekt til de søde desserter. Læs meget mere her om opskriften.
Ingredienser
- 250 gram Hindbær
- 50 gram Sukker
- 2 tsk Vaniljesukker
- 0,5 dl koldt vand
Sådan gør du
- Kom alle ingredienserne ned i en gryde, og bring gryden i kog.Kog hindbær ud, under jævnligt omrøring.
- Brug en stavblender og blend alle hindbær til hindbærsovs.Kom til sidst hindbærsovsen igennem en sigte, for at fjerne de sidste sten.Velbekomme.
Tips til opskrift
Hvis du ønsker at opbevare det til senere brug, kan du komme din hindbærcoulis over i en passende glas.
På køl kan din hindbærcoulis - hindbærsovs opbevares i ca. 1 uge.
På køl kan din hindbærcoulis - hindbærsovs opbevares i ca. 1 uge.
Ernæringsindhold
Kalorier: 330kcalKulhydrater: 82gProtein: 3gFedt: 2gMættet fedt: 0.1gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 0.2gNatrium: 6mgKalium: 379mgFiber: 16gSukker: 63gVitamin A: 83IUVitamin C: 66mgCalcium: 65mgIron: 2mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar