Brombærmuffins

Madgryden.dk » Opskrifter » Kage » Brombærmuffins

Brombærmuffins – Nem opskrift på lækre muffins med brombær

Brombærmuffins er bare virkelig lækre, og det er bare noget der skal laves når sæsonen for brombær er højest.

Så i dag satte vi os for at gå en lang tur, i håb om at vi kunne finde nogle brombærbuske. Minsandten om ikke også vi var heldige, der var masser af brombær på buskene. Når vi jagter brombær, bruger vi kun dem der er længst væk fra vej. sæsonen for plukning af brombær starter sidst i august, og så ca. 14 dage frem.

Da vi kom hjem, begyndte vi straks at forberede til at lave muffins med brombær. Brombærene blev skyllet og renset, og så var det ellers bare at lave dem utrolig nemme dej. Fra vi startede til vi havde lækre friskbagte brombærmuffins , der gik der max 35 minutter.

Når brombærmuffins er færdigbagte, skal de lige køle af i ca. 15 minutter.
Denne opskrift giver 14 lækre muffins med brombær.

Prøv også vores lækre opskrift på Rabarbermuffins

brombærmuffins

brombærmuffins

Sofus Madsen
Brombærmuffins er bare virkelig lækre, og det er bare noget der skal laves når sæsonen for brombær er højest.
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 25 minutter
0 minutter
Samlet tid 35 minutter
Ret kage
Køkken dansk
Antal 14 stk
Kalorier 141 kcal

Ingredienser
  

Brombærmuffins

Sådan gør du
 

Brombærmuffins

  • Tænd ovnen på 180 grader i almindelig ovn.
    Kom hvedemel, sukker, bagepulver, vaniljepulver og salt i en skål, og rør det hele godt rundt.
    Brug evt. en røremaskine.
    Tilsæt Mælk, blødt smør og æg, og bland det hele godt rundt.
    Kom brombær i dejen, og bland det sammen i dejen med en ske eller dejskraber.
    Men rør det forsigtig sammen.
    Fordel dejen i 14 muffinsforme.
    Bag brombærmuffins i ovnen i ca. 25 minutter, de er færdige når de er gyldne og gennembagte.
    Velbekomme.
    brombærmuffins

Noter

Når jeg bager brombærmuffins, og generelt muffins.
Så bager jeg dem altid i siliconeforme, så slipper dine muffins nemt formene.

Nutrition

Kalorier: 141kcalKulhydrater: 23gProtein: 2gFedt: 5gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.2gKolesterol: 13mgNatrium: 91mgKalium: 45mgFiber: 1gSukker: 12gVitamin A: 169IUVitamin C: 2mgCalcium: 15mgIron: 1mg
Søgeord brombærmuffin, brombærmuffins, muffins med brombær
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Holdbarhed på brombærmuffins

Muffins med brombær kan holde sig i 3 dage. Når de er helt afkølet, komme de en plastikpose og lukkes tæt. Hvis de skal holde sig i længere tid, kan du fryse dem. Når du skal bruge en brombærmuffin, skal den blot optøes ved stuetemperatur. Brombærmuffins kan holde sig i ca. 3 mdr. i fryseren.

Kan man bruge frosne brombær ?

Ja du kan sagtens bruge frosne brombær til denne opskrift, De bliver ligeså gode som det var friske brombær. Hvis du vil prøve at lave f.eks. hindbærmuffins stedet for brombærmuffins, kan du også gøre dette med denne opskrift. Du kan bruge denne opskrift til nøjagtig de bær du ønsker, og dermed kan du lave dine muffins med dine ynglingsbær.
Den anden dag prøvede jeg også at lave solbærmuffins, det kan jeg virkelig også anbefale.


Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner