• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Chili con carne

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Chili con carne
Chili con carne
Chilli con carne – Bedste klassisk opskrift

Chili con carne – Den bedste opskrift på en klassiker

Chili con carne er altid et hit herhjemme, eller når vi har gæster til middag. Når jeg laver denne ret, så laver jeg en mild version af den. Det gør jeg simpelthen pga. mine børn, eller hvis jeg får gæster. Så derfor er opskrift du får her, ikke sådan voldsom stærk. Så smag den til, og justere den med chili så du får din chili concarne nøjagtig som du ønsker det. der er masser af af gode oplevelser for smagsløgene, men det stærke er nedjusteret.
Denne opskrift er til 4 personer.

Prøv også vores fantastiske opskrift på wok med nudler og oksekød

Chili con carne

Chili con carne

Sofus Madsen
Lækkert og nem opskrift på en klassiker
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 2 t
0 min
Samlet tid 2 t
Ret Hovedret
Køkken Mexikansk
Antal 4 Personer
Kalorier 521 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Chili con carne

  • 2 stk Løg
  • 500 gram Hakket oksekød
  • 0,5 stk Chili (stærk)
  • 800 gram Hakket tomat
  • 450 gram kidneybønner
  • 1 tsk Oregano (Tørret)
  • knivspids Kanel
  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • 140 gram Majs

Sådan gør du
 

Chili con carne

  • Løg pilles og skæres ud i små tern.
    Kom lidt olie i en gryde, og kom løg i.
    Løgene svitses.
    Tilsæt oksekød, og brun kødet af.
    De resterende ingredienser kommes i gryden til chilie concarne, undtaget majs.
    Gryderetten skal nu stå og simre ved svag varme, i 1 time og 30 minutter med låg på.

Majs i chili con carne

  • Kom majs i chili con carne, og rør det hele godt rundt.
    Gryderetten skal nu stå og simre i 30 minutter.
    Smag til med salt og friskkværnet peber.
    Kom evt. lidt chili pulver i, hvis den ønskes stærkere.
    Velbekomme
    Chili con carne

Næringsindhold

Kalorier: 521kcal (26%)Kulhydrater: 39g (13%)Protein: 34g (68%)Fedt: 26g (40%)Mættet fedt: 10g (63%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 11gTransfedt: 2gKolesterol: 89mg (30%)Natrium: 170mg (7%)Kalium: 1317mg (38%)Fiber: 12g (50%)Sukker: 7g (8%)Vitamin A: 1723IU (34%)Vitamin C: 29mg (35%)Calcium: 80mg (8%)Iron: 6mg (33%)
Søgeord chili con carne
  • Wok med oksekød og nudler
  • Gullash med kartoffelmos
  • Jordbærroulade med creme
  • Big mac roulade
  • Cookies dough

Tips til chili con carne opskrift

Tilbehør til denne opskrift på chilli con carne?

Som tilbehør kan jeg anbefale at du koger nogle ris. Derudover smager det virkelig lækkert med lidt creme fraiche. Server evt. Baguette med durummel til.

Holdbarhed på chilli con carne?

chili con carne kan sagtens holde sig 3 dage i køleskabet. Hvis du ønsker at gemme den længere, vil jeg anbefale at du fryser retten ned. Når du skal bruge den til madpakken eller til aftensmaden, tages den op i god tid og lader den optø ved stuetemperatur. Varme retten i en gryde ved middelvarme, eller i mikrobølgeovnen.

Mørk chokolade i chilli con carne??

Jeg plejer at undlade det når jeg laver chilli concarne, men du kan sagtens komme det i denne opskrift på chili con carne. Kom ca. 10 gram mørk chokolade i, og smag til. hvis du syntes den godt kan tåle lidt mere, så prøv at tilføj yderligere 10 gram. Men brug kun mørk chokolade, lys chokolade skader mere det gavner.

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: Chili con carne

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Burgerboller – Sådan laver du de helt perfekte boller
Next Post: Svensk pølseret sund »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk