Baguette med durummel er en fransk brød, med en lækker sprød skorpe.
Mange kalder også brødene for flutes.
Ønsker du brødene med hvedemel, bruger du bare dette i stedet for durummel.
Durummel gør bare den blot lidt mere sund.
Server de sprøde brød sammen med kødanretninger, eller brug dem til en lækker sandwich.
opskriften giver i alt 2 stk brød med durummel.
En baguette er typisk ca. 5 cm bred og ca 3 cm tyk.
Prøv også vores lækre opskrift på en fantastisk lasagne.
Baguette opskrift – Lækre luftige flutes med en sprød skorpe
Lækre franske baguette med durummel
Ingredienser
- 350 gram durummel
- 2,5 dl Vand
- 7 gram Salt
- 1,5 spsk olivenolie
- 10 gram Gær
Sådan gør du
Gæren røres ud.
- Gæren røres forsigtig ud i det lunkne vand.Bland de øvrige ingredienser i, imens du ælter det hele godt sammen. Hold lidt igen med melet.Dejen må ikke være klistet, men gerne smidigt.
Dejen sættes til hvile.
- Dejen sættes til hvile under et fugtig viskestykke i ca. 30 min.
Form Baguetterne
- Form dejen til 2 stk. baguetter og placer dem på en bageplade med bagepapir.Lad dem nu hæve i ca. 60 minutter.
Tænd ovnen
- Bag de 2 baguetter i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.Slut af med 5 minutter på varmeluft, dette vil give dem lidt farve.Velbekom.
Næringsindhold
Kalorier: 605kcal (30%)Kulhydrater: 125g (42%)Protein: 24g (48%)Fedt: 5g (8%)Mættet fedt: 1g (6%)Flerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 1gNatrium: 1368mg (59%)Kalium: 785mg (22%)Fiber: 0.4g (2%)Vitamin C: 0.01mgCalcium: 65mg (7%)Iron: 6mg (33%)
Skriv et svar