Baguette - Prøv disse virkelig sprøde og lækre baguettes med durummel. Passer perfekt til de fleste hovedretter. madgryden.dk
Baguette med durummel er en fransk brød, med en lækker sprød skorpe.
Mange kalder også brødene for flutes.
Ønsker du brødene med hvedemel, bruger du bare dette i stedet for durummel.
Durummel gør bare, at den bliver lidt sundere.
Server de sprøde brød sammen med kødanretninger, eller brug dem til en lækker sandwich.
Opskriften giver i alt 2 stk. brød med durummel.
En baguette er typisk ca. 5 cm bred og ca 3 cm tyk.
Prøv også vores lækre opskrift på en fantastisk lasagne.
Baguette med durummel
Baguette - Prøv disse virkelig sprøde og lækre baguettes med durummel. Passer perfekt til de fleste hovedretter. madgryden.dk
Ingredienser
Baguette
- 350 gram durummel
- 2,5 dl Vand
- 7 gram Salt
- 1,5 spsk olivenolie
- 10 gram Gær
sådan gør du
Gæren røres ud.
- Gæren røres forsigtig ud i det lunkne vand.Bland de øvrige ingredienser i, imens du ælter det hele godt sammen. Hold lidt igen med melet.Dejen må ikke være klistet, men gerne smidigt.
Dejen sættes til hvile.
- Dejen sættes til hvile under et fugtig viskestykke i ca. 30 min.
Form Baguetterne
- Form dejen til 2 stk. baguetter og placer dem på en bageplade med bagepapir.Lad dem nu hæve i ca. 60 minutter.
Tænd ovnen
- Bag de 2 baguetter i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.Slut af med 5 minutter på varmeluft, dette vil give baguette lidt farve.Velbekom.
Ernæringsindhold
Kalorier: 605kcalKulhydrater: 125gProtein: 24gFedt: 5gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 1gNatrium: 1368mgKalium: 785mgFiber: 0.4gVitamin C: 0.01mgCalcium: 65mgIron: 6mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar