• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Madgryden.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
menu icon
go to homepage
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
×
Forside » Opskrifter » Boller » Baguette med durummel - Opskrift på lækre sprøde baguetter

Baguette med durummel - Opskrift på lækre sprøde baguetter

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

baguette

Oversigt

Toggle
  • Baguette med durummel - Opskrift på virkelig sprøde og lækre baguetter med durummel, som passer perfekt til de fleste hovedretter.
  • Baguette

Baguette med durummel - Opskrift på virkelig sprøde og lækre baguetter med durummel, som passer perfekt til de fleste hovedretter.

Baguette med durummel er en fransk brød, med en lækker sprød skorpe.
Mange kalder også brødene for flutes.
Ønsker du dine baguetter med hvedemel, bruger du bare dette i stedet for durummel.

Durummel gør bare, at dine flutes bliver lidt sundere.
Server de sprøde brød sammen med kødanretninger, eller brug dem til en lækker sandwich.
Baguetter er typisk ca. 5 cm bred og ca 3 cm tyk.
Denne opskrift på baguette er til 2 stk.

baguette

Baguette

Sofus Madsen
Baguette med durummel - Opskrift på virkelig sprøde og lækre baguetter med durummel, som passer perfekt til de fleste hovedretter.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin opskrift
Forb. tid 30 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
0 minutter min
Samlet tid 50 minutter min
Ret brød, Tilbehør
Køkken dansk
Antal 2 stk
Kalorier 605 kcal

Ingredienser
  

Baguette

  • 350 gram durummel
  • 2,5 dl Vand
  • 7 gram Salt
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 10 gram Gær

sådan gør du
 

Gæren røres ud.

  • Gæren røres forsigtig ud i det lunkne vand.
    Bland de øvrige ingredienser i, imens du ælter det hele godt sammen.
    Hold lidt igen med melet.
    Dejen må ikke være klistet, men gerne smidigt.

Dejen sættes til hvile.

  • Dejen sættes til hvile under et fugtig viskestykke i ca. 30 min.

Form Baguetterne

  • Form dejen til 2 stk. baguetter og placer dem på en bageplade med bagepapir.
    Lad dem nu hæve i ca. 60 minutter.

Tænd ovnen

  • Bag de 2 baguetter i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.
    Slut af med 5 minutter på varmeluft, dette vil give baguette lidt farve.
    Velbekom.
    baguette

Ernæringsindhold

Kalorier: 605kcalKulhydrater: 125gProtein: 24gFedt: 5gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 1gNatrium: 1368mgKalium: 785mgFiber: 0.4gVitamin C: 0.01mgCalcium: 65mgIron: 6mg
Søgeord baguette, baguette med durummel
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Focaccia - Opskrift på nem hjemmebagt italiensk brød
Paninibrød - Den bedste panini opskrift på italiensk brød
Pandebrød - Nem opskrift på de mest lækre fladbrød
Indbagt hvidløgsbrød - Opskrift på hjemmelavede brød med hvidløg
Snobrød - Opskrift på nem snobrødsdej

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Flere opskrifter i samme kategori

  • gulerodsboller
    Gulerodsboller - Lækre luftige boller med gulerod
  • Brioche burgerboller
    Brioche burgerboller - opskrift på de bedste brioche boller
  • paninibrød
    Paninibrød - Den bedste panini opskrift på italiensk brød
  • koldhævede boller
    Koldhævede boller - Opskrift på lækre langtidshævede boller

Læserinteraktioner

5 from 1 vote (1 rating without comment)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan Tekst og Node. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2025 Madgryden.dk

Bedøm denne opskrift

Your vote:




Fortæl os, hvad du syntes om denne opskrift:

Dette fungerede præcis som skrevet, tak!
Min familie elskede dette!
Tak fordi du deler denne opskrift

Eller skriv med dine egne ord:

A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.