Stegte rosenkål - Opskrift på de lækreste pandestegte rosenkål. Når du har stegt dem gyldne, drysser du lidt salt efter smag henover.
Stegte rosenkål er en lille, lækker grøntsag, der smager fantastisk, når den tilberedes korrekt. Nogle er skeptiske over for den, da den kan få en uønsket smag, hvis den ikke håndteres rigtigt. Du kan stege, ovnbage eller koge dette kålhoved.
Her får du en metode til pandestegte rosenkål, som jeg synes smager himmelsk. Når de er stegt gyldne, drys lidt salt over efter smag og server dem med det samme. Det er simpelthen lækkert!
Denne opskrift på pandestegte rosenkål er til 4 personer.
Prøv også vores lækre opskrift på rosenkål kogetid
Stegte rosenkål
Stegte rosenkål - Opskrift på de lækreste pandestegte rosenkål. Når du har stegt dem gyldne, drysser du lidt salt efter smag henover.
Ingredienser
- 200 gram Rosenkål
- 25 gram Smør
- Salt
Sådan gør du
klargøring af rosenkål
- Skær stilken af rosenkålene, og pil de grimme blade af.Rosenkålene skylles grudigt under rindende vand.
Stegning af rosenkålene
- Kom smør på panden, og steg rosenkålene på middelvarme.Steg dem til de er gyldne og møre.
- Drys salt henover, og server stegte rosenkål varme.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier: 66kcalKulhydrater: 4gProtein: 2gFedt: 5gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.2gKolesterol: 13mgNatrium: 53mgKalium: 196mgFiber: 2gSukker: 1gVitamin A: 533IUVitamin C: 43mgCalcium: 23mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar