Stegte rosenkål
Stegte rosenkål er et lille lækker kålhoved, som smager helt fantastisk hvis den bliver tilberedt rigtig.
Mange er lidt skeptisk med den, da den godt kan komme til at smage af prut hvis den ikke bliver tilberedt rigtigt.
Denne kålhoved kan du både stege, ovnbage og koge.
Metoden du får her pandestegt rosenkål, som jeg syntes virkelig smager himmelsk.
Når du har stegt dem gyldne, drysser du lidt salt efter smag henover dem og servere dem straks.
Det er ren guf 🙂
Denne opskrift på pandestegte rosenkål er til 4 personer.
Stegte rosenkål – Prøv også vores anden opskrift på rosenkål, nemlig at koge Rosenkål.
Pandestegt rosenkål
Sådan steger du rosenkålene perfekt
Sådan gør du
klargøring af rosenkål
- Skær stilken af rosenkålene, og pil de grimme blade af.Rosenkålene skylles grudigt under rindende vand.
Stegning af rosenkålene
- Kom smør på panden, og steg rosenkålene på middelvarme.Steg dem til de er gyldne og møre.Drys salt henover, og server rosenkålene varme.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 66kcalKulhydrater: 4gProtein: 2gFedt: 5gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.2gKolesterol: 13mgNatrium: 53mgKalium: 196mgFiber: 2gSukker: 1gVitamin A: 533IUVitamin C: 43mgCalcium: 23mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse