• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Stegte rosenkål

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Salater og Tilbehør » Stegte rosenkål
Stegte rosenkål - Sådan pandesteger du dem perfekt - Nem opskrift
Sådan pandesteger du rosenkål perfekt – Nem opskrift

Stegte rosenkål er et lille lækker kålhoved, som smager helt fantastisk hvis den bliver tilberedt rigtig.
Mange er lidt skeptisk med den, da den godt kan komme til at smage af prut hvis den ikke bliver tilberedt rigtigt.
Denne kålhoved kan du både stege, ovnbage og koge.
Metoden du får her pandestegt rosenkål, som jeg syntes virkelig smager himmelsk.
Når du har stegt dem gyldne, drysser du lidt salt efter smag henover dem og servere dem straks.
Det er ren guf 🙂
Denne opskrift på pandestegte rosenkål er til 4 personer.

Stegte rosenkål – Prøv også vores anden opskrift på rosenkål, nemlig at koge Rosenkål.

stegt rosenkål

Pandestegt rosenkål

Sofus Madsen
Sådan steger du rosenkålene perfekt
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 2 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 12 min
Ret Tilbehør
Køkken dansk
Antal 4 personer
Kalorier 66 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 200 gram Rosenkål
  • 25 gram Smør
  • Salt

Sådan gør du
 

klargøring af rosenkål

  • Skær stilken af rosenkålene, og pil de grimme blade af.
    Rosenkålene skylles grudigt under rindende vand.

Stegning af rosenkålene

  • Kom smør på panden, og steg rosenkålene på middelvarme.
    Steg dem til de er gyldne og møre.
    Drys salt henover, og server rosenkålene varme.
    Velbekomme.
    stegt rosenkål

Næringsindhold

Kalorier: 66kcal (3%)Kulhydrater: 4g (1%)Protein: 2g (4%)Fedt: 5g (8%)Mættet fedt: 3g (19%)Flerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.2gKolesterol: 13mg (4%)Natrium: 53mg (2%)Kalium: 196mg (6%)Fiber: 2g (8%)Sukker: 1g (1%)Vitamin A: 533IU (11%)Vitamin C: 43mg (52%)Calcium: 23mg (2%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord pandestegt rosenkål, stegt rosenkål, tilberedning af rosenkål
  • Stegt flæsk med persillesovs i ovn – Danmarks nationalret
  • Kartoffelmos
  • Stegt rødspættefilet med persillesovs
  • Hjemmelavet hotdog – Sådan laver du de perfekte pølsebrød
  • Stegte ål
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Salater og Tilbehør Tags: opskrift rosenkål, pandestegt rosenkål, rosenkål, rosenkål opskrift, stegt rosenkål, stegte rosenkål

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Indbagt svinemørbrad
Next Post: Kærnemælkshorn med marcipanremonce »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk