Stegte rosenkål - Opskrift på de lækreste pandestegte rosenkål. Når du har stegt dem gyldne, drysser du lidt salt efter smag henover.
pandestegte rosenkål er en lille, lækker grøntsag, der smager fantastisk, når den tilberedes korrekt. Nogle er skeptiske over for den, da den kan få en uønsket smag, hvis den ikke håndteres rigtigt. Du kan stege, ovnbage eller koge dette kålhoved.
Her får du en metode til stegte rosenkål, som jeg synes smager himmelsk. Når de er stegt gyldne, drys lidt salt over efter smag og server dem med det samme. Det er simpelthen lækkert!
Denne opskrift på stegte rosenkål er til 4 personer.
Stegte rosenkål
Ingredienser
- 200 gram Rosenkål
- 25 gram Smør
- Salt
sådan gør du
klargøring af rosenkål
- Skær stilken af rosenkålene, og pil de grimme blade af.Rosenkålene skylles grudigt under rindende vand.
Stegning af rosenkålene
- Kom smør på panden, og steg rosenkålene på middelvarme.Steg dem til de er gyldne og møre.
- Drys salt henover, og server stegte rosenkål varme.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Rosenkål kogetid- Sådan koges de lækre kålhoveder
Farserede porrer - Opskrift på indbagt porrer stegt på pande
Blomkål kogetid - Sådan tilbereder du den
Parisertoast - Pandestegt toast med ost og skinke
Stegt medister - Koge og stegetid på stegt medisterpølse
Skriv et svar