Stegte rosenkål

Madgryden.dk » Opskrifter » Salater og Tilbehør » Stegte rosenkål
Stegte rosenkål - Sådan pandesteger du dem perfekt - Nem opskrift
Sådan pandesteger du rosenkål perfekt – Nem opskrift

Stegte rosenkål er et lille lækker kålhoved, som smager helt fantastisk hvis den bliver tilberedt rigtig.
Mange er lidt skeptisk med den, da den godt kan komme til at smage af prut hvis den ikke bliver tilberedt rigtigt.
Denne kålhoved kan du både stege, ovnbage og koge.
Metoden du får her pandestegt rosenkål, som jeg syntes virkelig smager himmelsk.
Når du har stegt dem gyldne, drysser du lidt salt efter smag henover dem og servere dem straks.
Det er ren guf 🙂
Denne opskrift på pandestegte rosenkål er til 4 personer.

Stegte rosenkål – Prøv også vores anden opskrift på rosenkål, nemlig at koge Rosenkål.

stegt rosenkål

Pandestegt rosenkål

Sofus Madsen
Sådan steger du rosenkålene perfekt
5 fra 1 stemme
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 12 minutter
Ret Tilbehør
Køkken dansk
Antal 4 personer
Kalorier 66 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

klargøring af rosenkål

  • Skær stilken af rosenkålene, og pil de grimme blade af.
    Rosenkålene skylles grudigt under rindende vand.

Stegning af rosenkålene

  • Kom smør på panden, og steg rosenkålene på middelvarme.
    Steg dem til de er gyldne og møre.
    Drys salt henover, og server rosenkålene varme.
    Velbekomme.
    stegt rosenkål

Nutrition

Kalorier: 66kcalKulhydrater: 4gProtein: 2gFedt: 5gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.2gKolesterol: 13mgNatrium: 53mgKalium: 196mgFiber: 2gSukker: 1gVitamin A: 533IUVitamin C: 43mgCalcium: 23mgIron: 1mg
Søgeord pandestegt rosenkål, stegt rosenkål, tilberedning af rosenkål
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner