• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Syltede rødløg

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Salater og Tilbehør » Syltede rødløg
syltede rødløg hurtig
Syltede rødløg – Nem opskrift på rødløg i eddikelage

Syltede rødløg – Nem opskrift på rødløg i eddikelage

Syltede rødløg er simpelthen intet mindre end fantastisk. Jeg elsker smagen af dem, og så er de smukke dekorative i retterne. Herhjemme bruger vi dem tit til hotdogs, burgere og i salater. Der er virkelig mange retter sådanne hurtig syltede rødløg gør sig fremragende i. Det bedste ved denne opskrift er at det er utrolig nemt at lave dem, og du skal kun bruge 7 ingredienser.
Opskriften her giver ca. 500 ml lækre syltet rødløg.

Prøv også vores lækre opskrift på Ristet hotdog

syltede rødløg

Syltede rødløg

Sofus Madsen
Nem opskrift på rødløg i eddikelage
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 20 min
0 min
Samlet tid 30 min
Ret Tilbehør
Køkken dansk
Antal 500 ml
Kalorier 1 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Syltede rødløg

  • 250 gram Rødløg
  • 0,5 dl Lagereddike
  • 1 dl Sukker
  • 2 dl Vand
  • 1 tsk Salt
  • 1 stk Laurbærblade
  • 1 tsk Sennepfrø

Sådan gør du
 

Rødløg gøres klar

  • Kom de hele løg ned i en gryde, og hæld kogende vand udover dem. Hæld løgene over i en si, og lad dem dryppe helt af.
    Vask løgene under rindende koldt vand.
    Løgene renses og skæres i passende skiver.

Syltede rødløg

  • Kom eddikelage, sukker, vand, salt, laurbærblade og sennepfrø i en gryde. Rør blandingen op, og kog det hele op.
    Kog syltetøjsglasset af med varmt vand, og hæld det ud igen.
    Kom løgene ned i glasset, og hæld eddikelagen ned til rødløg.
    Sæt låg på glasset, og lad det køle af.
    Når dine syltede rødløg er kølet helt af, stillet de på køl i køleskabet.
    Velbekom.

Næringsindhold

Kalorier: 1kcalKulhydrater: 0.2gProtein: 0.01gFedt: 0.002gEnkelumættet fedt: 0.001gNatrium: 1mgKalium: 1mgFiber: 0.01gSukker: 0.2gVitamin A: 0.1IUVitamin C: 0.04mgCalcium: 0.2mgIron: 0.002mg
Søgeord rødløg, rødløg i eddikelage, syltede rødløg
  • Brændende kærlighed
  • Broccolisalat
  • Brunede kartofler
  • Mornaysauce
  • Rabarber tiramisu

Holdbarhed på hurtig syltede rødløg

Hvis de er i en lukket beholder, kan de holde sig i køleskabet i ca. 2 uger. Hvis du ønsker lidt længere holdbarhed, kan du skylle glasset med atamon. så kan de sagtens holde sig 3-4 uger i køleskabet. Husk at bruge en helt ren gaffel når du tager af dem, ellers forkorter du holdbarheden betragtelig.

ønskes en mere intens farve i syltet rødløg

Hvis du ønsker en mere intens pink farve i dine løg, kan du komme 1 tsk citronsaft i din eddikelage. herefter skal du regne med ca. 1 døgn, inden de syltede rødløg får den helt intense farve.

Myter omkring rødløg

Du har sikkert ligesom jeg hørt at de fine røde løg, er meget sundere end de gule løg zittaurløg. Dette må jeg desværre sige passer ikke. De gule løg er meget sundere, da de har højere indhold af den kraftige antioxidant quercetin. Men når det så er sagt, så indeholder de røde løg også en masse gode vitaminer.

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Salater og Tilbehør Tags: hurtig syltede rødløg, syltede rødløg, syltede rødløg opskrift

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Cheesecake med jordbær
Next Post: Nachos med kylling og ost »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk