Syltede rødløg

Madgryden.dk » Opskrifter » Salater og Tilbehør » Syltede rødløg
syltede rødløg hurtig
Syltede rødløg – Nem opskrift på rødløg i eddikelage

Syltede rødløg – Nem opskrift på rødløg i eddikelage

Syltede rødløg er simpelthen intet mindre end fantastisk. Jeg elsker smagen af dem, og så er de smukke dekorative i retterne. Herhjemme bruger vi dem tit til hotdogs, burgere og i salater. Der er virkelig mange retter sådanne hurtig syltede rødløg gør sig fremragende i. Det bedste ved denne opskrift er at det er utrolig nemt at lave dem, og du skal kun bruge 7 ingredienser.
Opskriften her giver ca. 500 ml lækre syltet rødløg.

Prøv også vores lækre opskrift på Ristet hotdog

syltede rødløg

Syltede rødløg

Sofus Madsen
Nem opskrift på rødløg i eddikelage
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
0 minutter
Samlet tid 30 minutter
Ret Tilbehør
Køkken dansk
Antal 500 ml
Kalorier 1 kcal

Ingredienser
  

Syltede rødløg

Sådan gør du
 

Rødløg gøres klar

  • Kom de hele løg ned i en gryde, og hæld kogende vand udover dem. Hæld løgene over i en si, og lad dem dryppe helt af.
    Vask løgene under rindende koldt vand.
    Løgene renses og skæres i passende skiver.

Syltede rødløg

  • Kom eddikelage, sukker, vand, salt, laurbærblade og sennepfrø i en gryde. Rør blandingen op, og kog det hele op.
    Kog syltetøjsglasset af med varmt vand, og hæld det ud igen.
    Kom løgene ned i glasset, og hæld eddikelagen ned til rødløg.
    Sæt låg på glasset, og lad det køle af.
    Når dine syltede rødløg er kølet helt af, stillet de på køl i køleskabet.
    Velbekom.
    syltede rødløg

Nutrition

Kalorier: 1kcalKulhydrater: 0.2gProtein: 0.01gFedt: 0.002gEnkelumættet fedt: 0.001gNatrium: 1mgKalium: 1mgFiber: 0.01gSukker: 0.2gVitamin A: 0.1IUVitamin C: 0.04mgCalcium: 0.2mgIron: 0.002mg
Søgeord rødløg, rødløg i eddikelage, syltede rødløg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Holdbarhed på hurtig syltede rødløg

Hvis de er i en lukket beholder, kan de holde sig i køleskabet i ca. 2 uger. Hvis du ønsker lidt længere holdbarhed, kan du skylle glasset med atamon. så kan de sagtens holde sig 3-4 uger i køleskabet. Husk at bruge en helt ren gaffel når du tager af dem, ellers forkorter du holdbarheden betragtelig.

ønskes en mere intens farve i syltet rødløg

Hvis du ønsker en mere intens pink farve i dine løg, kan du komme 1 tsk citronsaft i din eddikelage. herefter skal du regne med ca. 1 døgn, inden de syltede rødløg får den helt intense farve.

Myter omkring rødløg

Du har sikkert ligesom jeg hørt at de fine røde løg, er meget sundere end de gule løg zittaurløg. Dette må jeg desværre sige passer ikke. De gule løg er meget sundere, da de har højere indhold af den kraftige antioxidant quercetin. Men når det så er sagt, så indeholder de røde løg også en masse gode vitaminer.

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner