Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Stegte rosenkål
Sofus Madsen
Stegte rosenkål - Opskrift på de lækreste pandestegte rosenkål. Når du har stegt dem gyldne, drysser du lidt salt efter smag henover.
5
fra 1 stemme
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
2
minutter
min
Tilb. tid
10
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
12
minutter
min
Ret
Tilbehør
Køkken
dansk
Antal
4
personer
Kalorier
66
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
200
gram
Rosenkål
25
gram
Smør
Salt
Sådan gør du
klargøring af rosenkål
Skær stilken af rosenkålene, og pil de grimme blade af.
Rosenkålene skylles grudigt under rindende vand.
Stegning af rosenkålene
Kom smør på panden, og steg rosenkålene på middelvarme.
Steg dem til de er gyldne og møre.
Drys salt henover, og server stegte rosenkål varme.
Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier:
66
kcal
Kulhydrater:
4
g
Protein:
2
g
Fedt:
5
g
Mættet fedt:
3
g
Flerumættet fedt:
0.3
g
Enkelumættet fedt:
1
g
Transfedt:
0.2
g
Kolesterol:
13
mg
Natrium:
53
mg
Kalium:
196
mg
Fiber:
2
g
Sukker:
1
g
Vitamin A:
533
IU
Vitamin C:
43
mg
Calcium:
23
mg
Iron:
1
mg
Søgeord
pandestegt rosenkål, stegt rosenkål, tilberedning af rosenkål
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse