Rosenkål kogetid

Madgryden.dk » Opskrifter » Salater og Tilbehør » Rosenkål kogetid
rosenkål kogetid
Rosenkål kogetid- Sådan koges de perfekt

Rosenkål kogetid- Sådan koges de perfekt

Rosenkål er et lille lækker kålhoved, som smager helt fantastisk hvis den bliver tilberedt rigtig.
Mange er lidt skeptisk med den, hvis den ikke bliver tilberedt rigtig smager den knap så godt.
Man kan både stege, ovnbage og koge den.
Når du koger kål, er det vigtigt at du ikke kommer til at overkoge den.
Når den er kogt kommes der lidt smør, og lidt groft salt henover dem.
Så smager den simpelthen himmelsk, som tilbehør til rigtig mange retter.
Kogetiden på en rosenkål tilberedning er blot 7 minutter.

Prøv vores lækre opskrift på Ovnbagte tomater.

rosenkål kogetid

Rosenkål kogetid- Sådan koges de perfekt

Sofus Madsen
Sådan tilbereder du rosenkål.
5 fra 3 stemmer
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 7 minutter
0 minutter
Samlet tid 7 minutter
Ret Tilbehør
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 45 kcal

Ingredienser
  

Rosenkål opskrift

Sådan gør du
 

Rosenkål kogetid

  • Pil de grimme blade af, og skyl rosenkålene grundigt.
    Skær stilken af og læg dem i kogende vand, og kog dem i 7 minutter uden låg.
    Læg dem i en skål, og kom smør henover.
    Drys rosenkålene med groft salt.
    Velbekomme

Nutrition

Kalorier: 45kcalKulhydrater: 9gProtein: 3gFedt: 1gMættet fedt: 0.2gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 0.1gTransfedt: 0.01gKolesterol: 1mgNatrium: 27mgKalium: 389mgFiber: 4gSukker: 2gVitamin A: 760IUVitamin C: 85mgCalcium: 42mgIron: 1mg
Søgeord rosenkål, rosenkål kogetid
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Tips til rosenkål kogetid

Kogning:
Når du koger dem er det vigtigt at du koger dem uden låg.
Så er du sikker på at bevare deres fine grønne farve.

Kan du ikke lide smagen af rosenkål ??
Kog kålene med 1-2 spsk. hvidvinseddike. Det vil tage den skarpe smag, uden at ødelægge kålen.

Opbevaring af kål:
Har du nogle friske kål du ønsker opbevaret, så kom dem i en lufttæt beholder.
Her vil de kunne sagtens kunne holde sig i minimum en uge i køleskabet.

Kan man trykkoge af rosenkål?
Du kan sagtens trykkoge dem.
Kom 1. 1/4 dl væske i beholderen.
Kog dem i 3 minutter i trykkogeren.
Tag dem straks op af beholderen.


Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner