• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Rosenkål kogetid

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Salater og Tilbehør » Rosenkål kogetid
rosenkål kogetid
Rosenkål kogetid- Sådan koges de perfekt

Rosenkål kogetid- Sådan koges de perfekt

Rosenkål er et lille lækker kålhoved, som smager helt fantastisk hvis den bliver tilberedt rigtig.
Mange er lidt skeptisk med den, hvis den ikke bliver tilberedt rigtig smager den knap så godt.
Man kan både stege, ovnbage og koge den.
Når du koger kål, er det vigtigt at du ikke kommer til at overkoge den.
Når den er kogt kommes der lidt smør, og lidt groft salt henover dem.
Så smager den simpelthen himmelsk, som tilbehør til rigtig mange retter.
Kogetiden på en rosenkål tilberedning er blot 7 minutter.

Prøv vores lækre opskrift på Ovnbagte tomater.

rosenkål kogetid

Rosenkål kogetid- Sådan koges de perfekt

Sofus Madsen
Sådan tilbereder du rosenkål.
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 7 min
0 min
Samlet tid 7 min
Ret Tilbehør
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 45 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Rosenkål opskrift

  • 400 gram Rosenkål
  • 1 tsk Smør
  • Groft salt

Sådan gør du
 

Rosenkål kogetid

  • Pil de grimme blade af, og skyl rosenkålene grundigt.
    Skær stilken af og læg dem i kogende vand, og kog dem i 7 minutter uden låg.
    Læg dem i en skål, og kom smør henover.
    Drys rosenkålene med groft salt.
    Velbekomme

Næringsindhold

Kalorier: 45kcal (2%)Kulhydrater: 9g (3%)Protein: 3g (6%)Fedt: 1g (2%)Mættet fedt: 0.2g (1%)Flerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 0.1gTransfedt: 0.01gKolesterol: 1mgNatrium: 27mg (1%)Kalium: 389mg (11%)Fiber: 4g (17%)Sukker: 2g (2%)Vitamin A: 760IU (15%)Vitamin C: 85mg (103%)Calcium: 42mg (4%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord rosenkål, rosenkål kogetid
  • Stegte rosenkål
  • kogetid æg – Den komplette guide i blødkogt, smilende og hårdkogt æg
  • Stegt medister
  • Kartoffelmos
  • Coleslaw

Tips til rosenkål kogetid

Kogning:
Når du koger dem er det vigtigt at du koger dem uden låg.
Så er du sikker på at bevare deres fine grønne farve.

Kan du ikke lide smagen af rosenkål ??
Kog kålene med 1-2 spsk. hvidvinseddike. Det vil tage den skarpe smag, uden at ødelægge kålen.

Opbevaring af kål:
Har du nogle friske kål du ønsker opbevaret, så kom dem i en lufttæt beholder.
Her vil de kunne sagtens kunne holde sig i minimum en uge i køleskabet.

Kan man trykkoge af rosenkål?
Du kan sagtens trykkoge dem.
Kom 1. 1/4 dl væske i beholderen.
Kog dem i 3 minutter i trykkogeren.
Tag dem straks op af beholderen.


Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Salater og Tilbehør Tags: bagt rosenkål, kogt rosenkål, rensning af rosenkål, rosenkål, rosenkål med smør og salt, stegt rosenkål

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Jordbærroulade med creme
Next Post: Baguette med durummel »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk