• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Madgryden.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
menu icon
go to homepage
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
×
Forside » Opskrifter » Salater og Tilbehør » Rosenkål kogetid - Sådan koges de perfekt.

Rosenkål kogetid - Sådan koges de perfekt.

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

rosenkål kogetid

Oversigt

Toggle
  • Rosenkål kogetid – Opskrift på, hvordan du let tilbereder dine kål, så de bliver perfekte hver gang. Kogetiden er kun 7 minutter.
  • Rosenkål kogetid
  • Rosenkål kogetid
  • Kan du ikke lide smagen ??
  • Opbevaring af kål:
  • Kan man trykkoge rosenkål?

Rosenkål kogetid – Opskrift på, hvordan du let tilbereder dine kål, så de bliver perfekte hver gang. Kogetiden er kun 7 minutter.

Her får du min bedste opskrift på, hvor man laver rosenkål kogetid.
Nogle er måske lidt skeptisk med rosenkålene, da de godt kan en få lidt grim bismag.
Man kan både stege, ovnbage og koge dem.


Når du koger kål, er det vigtigt at du ikke kommer til at overkoge dem.
Når de er kogt kommes der lidt smør, og lidt groft salt henover dem.
Så smager de simpelthen himmelsk, som tilbehør til rigtig mange retter.
Kogetiden på rosenkålene tilberedning er blot 7 minutter.
Denne opskrift på kål kogetid er til 4 personer.

rosenkål kogetid

Rosenkål kogetid

Sofus Madsen
Rosenkål kogetid – Opskrift på, hvordan du let tilbereder dine kål, så de bliver perfekte hver gang. Kogetiden er kun 7 minutter.
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin opskrift
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 7 minutter min
0 minutter min
Samlet tid 7 minutter min
Ret Tilbehør
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 45 kcal

Ingredienser
  

Rosenkål opskrift

  • 400 gram Rosenkål
  • 1 tsk Smør
  • Groft salt

sådan gør du
 

Rosenkål kogetid

  • Pil de grimme blade af, og skyl rosenkålene grundigt.
    Skær stilken af og læg dem i kogende vand, og kog dem i 7 minutter uden låg.
  • Læg dem i en skål, og kom smør henover.
    Drys rosenkålene med groft salt.
    Velbekomme
    rosenkål kogetid

Tips til opskrift

Når du koger dine rosenkål, er det vigtigt at du ikke kommer til at overkoge dem.
Der må gerne være lidt bid i dem.

Ernæringsindhold

Kalorier: 45kcalKulhydrater: 9gProtein: 3gFedt: 1gMættet fedt: 0.2gFlerumættet fedt: 0.2gEnkelumættet fedt: 0.1gTransfedt: 0.01gKolesterol: 1mgNatrium: 27mgKalium: 389mgFiber: 4gSukker: 2gVitamin A: 760IUVitamin C: 85mgCalcium: 42mgIron: 1mg
Søgeord rosenkål, rosenkål kogetid
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Rosenkål kogetid

Når du koger dem er det vigtigt at du koger dem uden låg.
Så er du sikker på at bevare deres fine flotte grønne farve.

Kan du ikke lide smagen ??

Kogning af rosenkål med 1-2 spsk. hvidvinseddike. Det vil tage den skarpe smag, uden at ødelægge kålen.

Opbevaring af kål:

Har du nogle friske rosenkål du ønsker opbevaret, så kom dem i en lufttæt beholder.
Her vil de kunne sagtens kunne holde sig i minimum en uge i køleskabet.

Kan man trykkoge rosenkål?

Du kan sagtens trykkoge dem.
Kom 1. ¼ dl væske i beholderen.
Kog dem i 3 minutter i trykkogeren.
Tag straks rosenkålene op af beholderen.

Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Stegte rosenkål - Opskrift på lækre pandestegte kål
Grønlangkål - klassisk opskrift på hjemmelavet stuvet grønkål
Stuvet spidskål med frikadeller - Opskrift på klassisk stuvning
Blomkål kogetid - Sådan tilbereder du den
Kartoffelsalat - klassisk opskrift med kartofler og purløg

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Flere opskrifter i samme kategori

  • peanutbutterdressing
    Peanutbutterdressing - Opskrift på en lækker asiatisk dressing
  • agurkesalat
    Agurkesalat - Opskrift på lækre syltede agurker
  • asparges med bacon
    Asparges med bacon - opskrift til grill, pandestegt og ovn
  • glaserede perleløg
    Glaserede perleløg – Den perfekte tilføjelse til ethvert måltid

Læserinteraktioner

5 from 3 votes (3 ratings without comment)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan Tekst og Node. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2025 Madgryden.dk

Bedøm denne opskrift

Your vote:




Fortæl os, hvad du syntes om denne opskrift:

Dette fungerede præcis som skrevet, tak!
Min familie elskede dette!
Tak fordi du deler denne opskrift

Eller skriv med dine egne ord:

A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.