Rosenkål kogetid – Nem guide til hvordan du tilbereder dine kogte rosenkål, så de altid bliver perfekte. Kogetid er kun 7 minutter. Læs mere her på Madgryden.dk
Her får du min bedste opskrift på, hvor man laver rosenkål kogetid.
Nogle er måske lidt skeptisk med rosenkålene, da de godt kan en få lidt grim bismag.
Man kan både stege, ovnbage og koge dem.
Når du koger kål, er det vigtigt at du ikke kommer til at overkoge dem.
Når de er kogt kommes der lidt smør, og lidt groft salt henover dem.
Så smager de simpelthen himmelsk, som tilbehør til rigtig mange retter.
Kogetiden på rosenkålene tilberedning er blot 7 minutter.
Denne opskrift på rosenkål kogetid er til 4 personer.
Prøv vores lækre opskrift på Ovnbagte tomater.
Rosenkål kogetid- Sådan koges de perfekt
Ingredienser
Rosenkål opskrift
- 400 gram Rosenkål
- 1 tsk Smør
- Groft salt
sådan gør du
Rosenkål kogetid
- Pil de grimme blade af, og skyl rosenkålene grundigt.Skær stilken af og læg dem i kogende vand, og kog dem i 7 minutter uden låg.
- Læg dem i en skål, og kom smør henover.Drys rosenkålene med groft salt.Velbekomme
Tips til opskrift
Der må gerne være lidt bid i dem.
Ernæringsindhold
Rosenkål kogetid
Når du koger dem er det vigtigt at du koger dem uden låg.
Så er du sikker på at bevare deres fine flotte grønne farve.
Kan du ikke lide smagen ??
Kog rosenkål med 1-2 spsk. hvidvinseddike. Det vil tage den skarpe smag, uden at ødelægge kålen.
Opbevaring af kål:
Har du nogle friske rosenkål du ønsker opbevaret, så kom dem i en lufttæt beholder.
Her vil de kunne sagtens kunne holde sig i minimum en uge i køleskabet.
Kan man trykkoge rosenkålene?
Du kan sagtens trykkoge dem.
Kom 1. ¼ dl væske i beholderen.
Kog dem i 3 minutter i trykkogeren.
Tag straks rosenkålene op af beholderen.
Skriv et svar