wok med svinekød og grøntsager - her får du en virkelig lækker velsmagende opskrift på wokret med nudler. Børnene elsker den.
Wok med svinekød og grøntsager - Så fik vi prøvet at lave en rigtig lækker wokret med nudler.
Opskriften er ligetil, og den tager ikke længere tid end max 30 minutter fra du står med kniven og snitter til retten står på bordet.
Ønsker du at retten skal have lidt væde ved, kan jeg varmt anbefale at man tilsætter retten en dåse kokosmælk. Dette vil give wokretten en lækker sauce, som smager fantastisk. Er man ikke til kokosmælk, kan man sagtens bruge ca. 2 dl mælk, dette giver også den gode sauce ved nudlerne.
Men wok retten med svinekød og grøntsager, bliver bestemt ikke "tør" ved at undlade at komme væde ved.
Når vi får den herhjemme, bliver der spist op hver gang 🙂
Prøv også vores lækre udgave med kylling - wok med kylling og grøntsager
Wok med svinekød og grøntsager
Ingredienser
- 200 gram Nudler med æg
- 1 terning Grøntsagsbouillonterning
- 4 stk Svinekoteletter
- 2 stk Fede hvidløg
- 0,5 stk Spidskål
- 2 stk Gulerødder
- 1 bundt forårsløg
- 1 stk Grøn peber
- 1 spsk Soya
- 1 stk Limefrugt
- Salt
- Peber
sådan gør du
Nudlerne koges
- Kom en grøntsagsbouillon i en gryde med kogende vand, og rør den ud.Tilsæt nudlerne og lad det hele koge i ca. 4 minutter.Jeg plejer at knuse nudlerne lidt så de ikke er så lange.Nå nudlerne er færdige, skylles nudlerne med koldt vand i en sigte.Lad dem bare blive i sigten, de skal bruges om lidt.
Wok
- Koteletterne skæres ud i passende tern. Kom lidt olivenolie i en wok og brun strimlerne af sammen med 2 pressede hvidløg ved høj varme.Spidskål skæres i fine strimler og kommes i retten, det hele røres godt rundt.Gulerødderne skrælles, og skæres i tynde skiver, og kommes i.Forårsløgene skæres i små skiver, og kommes i.Grøn peber – kernerne tages ud, og den røde peber skæres ud i tern.Tilsæt nudlerne og rør det hele rigtig godt sammen.Wok med svinekød og grøntsager, skal nu stå og stege i 2-3 minutter.Retten serveres straks.Velbekomme.
Skriv et svar