Kom en grøntsagsbouillon i en gryde med kogende vand, og rør den ud.Tilsæt nudlerne og lad det hele koge i ca. 4 minutter.Jeg plejer at knuse nudlerne lidt så de ikke er så lange.Nå nudlerne er færdige, skylles nudlerne med koldt vand i en sigte.Lad dem bare blive i sigten, de skal bruges om lidt.
Wok
Koteletterne skæres ud i passende tern. Kom lidt olivenolie i en wok og brun strimlerne af sammen med 2 pressede hvidløg ved høj varme.Spidskål skæres i fine strimler og kommes i retten, det hele røres godt rundt.Gulerødderne skrælles, og skæres i tynde skiver, og kommes i.Forårsløgene skæres i små skiver, og kommes i.Grøn peber – kernerne tages ud, og den røde peber skæres ud i tern.Tilsæt nudlerne og rør det hele rigtig godt sammen.Wok med svinekød og grøntsager, skal nu stå og stege i 2-3 minutter.Retten serveres straks.Velbekomme.