• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Wok med svinekød og grøntsager

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
wok med svinekød

Wok med svinekød og grøntsager – så fik vi prøvet at lave en rigtig lækker wokret med nudler.
Opskriften er ligetil, og den tager ikke længere tid end max 30 minutter fra du står med kniven og snitter til retten står på bordet.
Ønsker du at retten skal have lidt væde ved, kan jeg varmt anbefale at man tilsætter retten en dåse kokosmælk. Dette vil give wokretten en lækker sauce, som smager fantastisk. Er man ikke til kokosmælk, kan man sagtens bruge ca. 2 dl mælk, dette giver også den gode sauce ved nudlerne.
Men wok retten med svinekød og grøntsager, bliver bestemt ikke “tør” ved at undlade at komme væde ved.
Når vi får den herhjemme, bliver der spist op hver gang 🙂

Prøv også vores lækre udgave med kylling – wok med kylling og grøntsager

wok med svinekød

Wok med svinekød og grøntsager

Sofus Madsen
Hurtig og lækker nudelret.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 13 min
Tilb. tid 17 min
0 min
Samlet tid 30 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 221 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 200 gram Nudler med æg
  • 1 terning Grøntsagsbouillonterning
  • 4 stk Svinekoteletter
  • 2 stk Fede hvidløg
  • 0,5 stk Spidskål
  • 2 stk Gulerødder
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 stk Grøn peber
  • 1 spsk Soya
  • 1 stk Limefrugt
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du
 

Nudlerne koges

  • Kom en grøntsagsbouillon i en gryde med kogende vand, og rør den ud.
    Tilsæt nudlerne og lad det hele koge i ca. 4 minutter.
    Jeg plejer at knuse nudlerne lidt så de ikke er så lange.
    Nå nudlerne er færdige, skylles nudlerne med koldt vand i en sigte.
    Lad dem bare blive i sigten, de skal bruges om lidt.

Wok

  • Koteletterne skæres ud i passende tern.
    Kom lidt olivenolie i en wok og brun strimlerne af sammen med 2 pressede hvidløg ved høj varme.
    Spidskål skæres i fine strimler og kommes i retten, det hele røres godt rundt.
    Gulerødderne skrælles, og skæres i tynde skiver, og kommes i.
    Forårsløgene skæres i små skiver, og kommes i.
    Grøn peber – kernerne tages ud, og den røde peber skæres ud i tern.
    Tilsæt nudlerne og rør det hele rigtig godt sammen.
    Wok med svinekød og grøntsager, skal nu stå og stege i 2-3 minutter.
    Retten serveres straks.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 221kcal (11%)Kulhydrater: 32g (11%)Protein: 6g (12%)Fedt: 8g (12%)Mættet fedt: 4g (25%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gKolesterol: 1mgNatrium: 1075mg (47%)Kalium: 99mg (3%)Fiber: 1g (4%)Sukker: 1g (1%)Vitamin A: 93IU (2%)Vitamin C: 1mg (1%)Calcium: 16mg (2%)Iron: 2mg (11%)
Søgeord nudler med svinekød
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: nudler med svinekød, wok med svinekød

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Risret – nem opskrift med masser af lækre grøntsager
Next Post: Lady og vagabonden opskrift (Kødboller med tomatsauce) »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk