• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Stegt rødspættefilet med persillesovs

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Stegt rødspættefilet - Nem opskrift på stegt rødspættefilet med persillesovs
Stegt rødspættefilet – Nem opskrift på stegt rødspættefilet med persillesovs

Stegt rødspættefilet – stegt i smør og serveres med persillesovs og kartofler.
Da vi var ude og handle i dag, holdte fiskebilen nede ved den lokale brugs.
Vi gik hen for at se hvad han havde, og så disse lækre rødspættefileter.
Når vi laver rødspætter, så har vi en dyb tallerken med mælk, og et med hvedemel. Først vender vi rødspætterne i mælken og slutter af med melet.
Så kommes de over på panden med smør, og her salter vi først rødspætterne. Vi bruger aldrig peber på vores rødspætter, det syntes vi ikke er nødvendigt. Men det kan du blot tilføje, ved at kværne lidt frisk peber henover den stegte rødspættefilet.

Sådan laver du den perfekte persillesovs

stegt rødspættefilet

Stegte rødspættefileter

Sofus Madsen
Lækre stegte fiskefileter
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 10 min
0 min
Samlet tid 20 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 309 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 1000 gram rødspættefileter
  • 1 dl Hvedemel
  • Salt
  • Smør til stegning

Sådan gør du
 

  • Først skal du have renset alle rødspætter ordentligt, det gøres under rendende koldt vand.
    Når de er ordentlig renset, er de klar til at blive stegt.
    Tænd kogepladen på middelvarme og sæt panden over, og kom smør på panden.
    Tænd ovnen ved 100 grader, og sæt en rist ind på midterste rille.
    Fileterne vendes i mælken, og efterfølgende i hvedemelet.
    Herefter placeres de på panden.
    Fileterne steges til de er gyldne.
    Når de er færdige, kommes de over på en fad og ind i ovnen.
    Så holder de sig varme, imens du får stegt de sidste fileter.
    Velbekomme

Næringsindhold

Kalorier: 309kcal (15%)Kulhydrater: 19g (6%)Protein: 46g (92%)Fedt: 5g (8%)Mættet fedt: 1g (6%)Flerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 1gKolesterol: 180mg (60%)Natrium: 201mg (9%)Kalium: 832mg (24%)Fiber: 1g (4%)Sukker: 0.1gVitamin C: 0.4mgCalcium: 76mg (8%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord rødspættefilet, stegt rødspætte
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: pandstegt rødspættefilet, panering rødspættefilet, rødspættefilet, rødspættefilet opskrift, rødspættefilet på panden, rødspættefileter i ovn

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Frikadeller
Next Post: Kylling i ovn »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk