Helstegt rødspætte - Nem opskrift på lækre panerede rødspætter. Server dem sammen med kartofler og persillesovs. Madgryden.dk
Stegt rødspættefilet – stegt i smør og serveres med persillesovs og kartofler.
Da vi var ude og handle i dag, holdte fiskebilen nede ved den lokale brugs.
Vi gik hen for at se hvad han havde, og så disse lækre rødspættefileter.
Når vi laver rødspætter, så har vi en dyb tallerken med mælk, og et med hvedemel. Først vender vi rødspætterne i mælken og slutter af med melet.
Så kommes de over på panden med smør, og her salter vi først rødspætterne. Vi bruger aldrig peber på vores rødspætter, det syntes vi ikke er nødvendigt. Men det kan du blot tilføje, ved at kværne lidt frisk peber henover den stegte rødspættefilet.
Sådan laver du den perfekte persillesovs
Helstegt rødspætte
Helstegt rødspætte - Nem opskrift på lækre panerede rødspætter. Server dem sammen med kartofler og persillesovs. Madgryden.dk
Ingredienser
- 1000 gram rødspættefileter
- 1 dl Hvedemel
- Salt
- Smør til stegning
sådan gør du
- Først skal du have renset alle rødspætter ordentligt, det gøres under rendende koldt vand.Når de er ordentlig renset, er de klar til at blive stegt.Tænd kogepladen på middelvarme og sæt panden over, og kom smør på panden.Tænd ovnen ved 100 grader, og sæt en rist ind på midterste rille.Fileterne vendes i mælken, og efterfølgende i hvedemelet.Herefter placeres de på panden.Fileterne steges til de er gyldne.Når de er færdige, kommes de over på en fad og ind i ovnen.Så holder de sig varme, imens du får stegt de sidste fileter.Velbekomme
Ernæringsindhold
Kalorier: 309kcalKulhydrater: 19gProtein: 46gFedt: 5gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 1gKolesterol: 180mgNatrium: 201mgKalium: 832mgFiber: 1gSukker: 0.1gVitamin C: 0.4mgCalcium: 76mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar