Roastbeef – lav den perfekt i ovn med stegetid og kernetemperatur

Roastbeef - lav den perfekt i ovn med stegetid og kernetemperatur
Roastbeef – lav den perfekt i ovn med stegetid og kernetemperatur

Roastbeef er et skønt stykke kød, som er godt til hverdagene og til når der kommer gæster.
Denne roastbeef opskrift passer sig selv i ovnen, og kan serveres sammen med rigtig meget tilbehør.
Skulle man være så heldig at der er noget i overskud, gør roastbeef det perfekt i madpakken.

Prøv også vores lækre opskrift på pølsehorn – perfekt til madpakken

roastbeef

Roastbeef i ovn – sådan laver du den i ovn

Sofus Madsen
Sådan laver du den perfekte roastbeef
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 40 minutter
0 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 8 personer
Kalorier 203 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 175 grader.
    Kom smør på en pande, og lad det smelte.
    Kom roastbeef på panden, og brun den godt af på alle sider.
    Læg roastbeef på en lille bradepande og kom ca. 2 dl vand ved.
    Drys groft salt og peber henover, og stil den i midterste rille i ovnen.
    Den skal nu have ca. 45 minutter.
    Kernetemperaturen på den skal være 55 grader, så vil den være rosa.
    Server den evt. med bagte kartofler, whiskeysauce og salat.
    Velbekomme

Nutrition

Kalorier: 203kcalKulhydrater: 0.001gProtein: 26gFedt: 10gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 0.04gKolesterol: 80mgNatrium: 155mgKalium: 413mgSukker: 0.001gVitamin A: 31IUCalcium: 7mgIron: 2mg
Søgeord roastbeef
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner