Roastbeef – lav den perfekt i ovn med stegetid og kernetemperatur
Roastbeef er et skønt stykke kød, som er godt til hverdagene og til når der kommer gæster.
Denne roastbeef opskrift passer sig selv i ovnen, og kan serveres sammen med rigtig meget tilbehør.
Skulle man være så heldig at der er noget i overskud, gør roastbeef det perfekt i madpakken.
Prøv også vores lækre opskrift på pølsehorn – perfekt til madpakken
Roastbeef i ovn – sådan laver du den i ovn
Sådan laver du den perfekte roastbeef
Ingredienser
- 10 gram Smør
- 1000 gram Roastbeef
- 1 tsk Groft salt
- Friskkværnet peber
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 175 grader.Kom smør på en pande, og lad det smelte.Kom roastbeef på panden, og brun den godt af på alle sider.Læg roastbeef på en lille bradepande og kom ca. 2 dl vand ved.Drys groft salt og peber henover, og stil den i midterste rille i ovnen.Den skal nu have ca. 45 minutter. Kernetemperaturen på den skal være 55 grader, så vil den være rosa.Server den evt. med bagte kartofler, whiskeysauce og salat.Velbekomme
Nutrition
Kalorier: 203kcalKulhydrater: 0.001gProtein: 26gFedt: 10gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 0.04gKolesterol: 80mgNatrium: 155mgKalium: 413mgSukker: 0.001gVitamin A: 31IUCalcium: 7mgIron: 2mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse