• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Madgryden.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
menu icon
go to homepage
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad » Roastbeef - komplette guide med stegetid og kernetemperatur

Roastbeef - komplette guide med stegetid og kernetemperatur

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

roastbeef i ovn

Oversigt

Toggle
  • Roastbeef – Opskrift på en lækker saftig steg i ovn. Den gør sig godt både til hverdag og til når der er gæster.
  • Roastbeef

Roastbeef – Opskrift på en lækker saftig steg i ovn. Den gør sig godt både til hverdag og til når der er gæster.

Roastbeef er en sand delikatesse, der egner sig perfekt til både hverdagsmiddage og til når du har gæster. Det skønne ved denne opskrift er, at den næsten tilbereder sig selv i ovnen, hvilket giver dig frihed til at forberede et væld af tilbehør, der kan komplementere kødets rige smag. Og skulle du være så heldig at have rester tilbage, er roastbeef også fremragende som pålæg i madpakken dagen efter, hvor smagen har haft tid til at udvikle sig yderligere.

roastbeef

Roastbeef

Sofus Madsen
Roastbeef - Få den komplette guide, til hvordan du laver din roastbeef perfekt hver eneste gang. Du finder opskriften her på Madgryden.dk.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin opskrift
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
0 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 8 personer
Kalorier 203 kcal

Ingredienser
  

Roastbeef

  • 10 gram Smør
  • 1000 gram Roastbeef
  • 1 tsk Groft salt
  • Friskkværnet peber

sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 175 grader.
    Kom smør på en pande, og lad det smelte.
  • Kom roastbeef på panden, og brun den godt af på alle sider.
    Læg roastbeef på en lille bradepande og kom ca. 2 dl vand ved.
  • Drys groft salt og peber henover, og stil den i midterste rille i ovnen.
    Den skal nu have ca. 45 minutter.
  • Kernetemperaturen på den skal være 55 grader, så vil den være rosa.
    Server den evt. med bagte kartofler, whiskeysauce og salat.
    Velbekomme
    roastbeef

Tips til opskrift

Når roastbeef er færdig fjernes snoren.
Skær den ud i helt tyndeskiver, og server den straks.

Ernæringsindhold

Kalorier: 203kcalKulhydrater: 0.001gProtein: 26gFedt: 10gMættet fedt: 4gFlerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 0.04gKolesterol: 80mgNatrium: 155mgKalium: 413mgSukker: 0.001gVitamin A: 31IUCalcium: 7mgIron: 2mg
Søgeord roastbeef
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Whiskysauce - Opskrift på nem whiskysovs på 15 minutter
Pommes frites - Sådan tilbereder du de perfekte fritter
Fyldte kartofler - Lækre bagte kartofler med fyld
Hasselback kartofler - Nem opskrift på hasselbagte kartofler
Waldorfsalat opskrift - Smagfuld opskrift på klassiske salat

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Flere opskrifter i samme kategori

  • dyrekølle
    Dyrekølle i ovn – Opskrift på saftig dyrekølle med bacon
  • Kyllingelår på kartoffelbund
    Kyllingelår på kartoffelbund – Lækker og simpel opskrift
  • gammeldags oksesteg
    Gammeldags oksesteg – Opskrift på en saftig og mør oksesteg
  • lammeculotte
    Lammeculotte - Opskrift på lækker saftig og mørt lammekød

Læserinteraktioner

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan Tekst og Node. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2025 Madgryden.dk

Bedøm denne opskrift

Your vote:




Fortæl os, hvad du syntes om denne opskrift:

Dette fungerede præcis som skrevet, tak!
Min familie elskede dette!
Tak fordi du deler denne opskrift

Eller skriv med dine egne ord:

A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.