• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Roastbeef – lav den perfekt i ovn med stegetid og kernetemperatur

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Roastbeef - lav den perfekt i ovn med stegetid og kernetemperatur
Roastbeef – lav den perfekt i ovn med stegetid og kernetemperatur

Roastbeef er et skønt stykke kød, som er godt til hverdagene og til når der kommer gæster.
Denne roastbeef opskrift passer sig selv i ovnen, og kan serveres sammen med rigtig meget tilbehør.
Skulle man være så heldig at der er noget i overskud, gør roastbeef det perfekt i madpakken.

Prøv også vores lækre opskrift på pølsehorn – perfekt til madpakken

roastbeef

Roastbeef i ovn – sådan laver du den i ovn

Sofus Madsen
Sådan laver du den perfekte roastbeef
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 40 min
0 min
Samlet tid 45 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 8 personer
Kalorier 203 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 10 gram Smør
  • 1000 gram Roastbeef
  • 1 tsk Groft salt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på 175 grader.
    Kom smør på en pande, og lad det smelte.
    Kom roastbeef på panden, og brun den godt af på alle sider.
    Læg roastbeef på en lille bradepande og kom ca. 2 dl vand ved.
    Drys groft salt og peber henover, og stil den i midterste rille i ovnen.
    Den skal nu have ca. 45 minutter.
    Kernetemperaturen på den skal være 55 grader, så vil den være rosa.
    Server den evt. med bagte kartofler, whiskeysauce og salat.
    Velbekomme

Næringsindhold

Kalorier: 203kcal (10%)Kulhydrater: 0.001gProtein: 26g (52%)Fedt: 10g (15%)Mættet fedt: 4g (25%)Flerumættet fedt: 0.3gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 0.04gKolesterol: 80mg (27%)Natrium: 155mg (7%)Kalium: 413mg (12%)Sukker: 0.001gVitamin A: 31IU (1%)Calcium: 7mg (1%)Iron: 2mg (11%)
Søgeord roastbeef

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: roastbeef

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Stegt medister
Next Post: Pommes frites – Sådan laver du pomfritter perfekte »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk