
Pølsehorn er lækre både til madpakken, og til lækkerbisken til frokostbordet. De er nemme at lave, og det er noget hele familien kan være sammen om at lave.
Pølsehorn Der er bare ikke noget mere lækkert, end luftige hjemmelavet horn med pølser. De indeholder en brunchpølse og ketchup. Vi har prøvet at komme lidt fint hakket løg i, det bliver de virkelig lækre af. Men det er bare ikke alle børn, der vilde med det.
Derfor har vi valgt at give jer opskrift på pølsehorn uden løg.
Men ønsker du pølsehornene med løg, fint hakker du en løg, og blande ketchup og løg i en skål, og kommer det ud over pølsen. Det smager fantastisk.
Denne opskrift på hjemmelavet pølsehorn giver 10 stk.
Pølsehorn
Ingredienser
- 25 gram Smør
- 250 ml Mælk
- 25 gram Gær
- 2 tsk Sukker
- 1 tsk Salt
- 380 gram Hvedemel
- 10 skiver Brunchpølser
- Tomatketchup
Pynt
- 1 stk Æg
- sesamfrø
sådan gør du
- Smelt smør i en gryde ved mellem varme.Hæld mælken ned i gryden og rør det godt sammen.
- Kom blandingen over i en skål, og tilsæt de resterende ingredienser (Hold lidt igen med melet).Ælt det hele godt sammen.
- Stil dejen til hævning i ca. 1 time
Pølsehorn
- Rul dejen ud til en stor cirkel, og skær det ud i 10 lige store trekanter.Læg 1 stk. pølse på, og kom tomatketchup ovenpå.
- Rul den sammen og luk enderne ( det er vigtigt at enderne er tætte pga. tomatketchup)Sættes på en bradepande med bagepapir
- Pensle dem med 1 æg, og pynt dem med sesamfrø.Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter på midterste rille.
- De færdig bagte pølsehorn lægges over på en bagerrist til afkøling.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Skinkehorn med ost - Opskrift på horn med ost og skinke
Pizzasnegle med skinke - Nem opskrift på lækre snegle med skinke
Pandebrød - Nem opskrift på de mest lækre fladbrød
Boller - Bedste opskrift på lækre hjemmebagte hvedeboller
Hjemmelavede mælkesnitter - Nem opskrift på 12 stk. snitter
Skriv et svar