Pølsehorn – Den bedste opskrift – perfekt til madpakken


Pølsehorn – prøv disse lækre luftige pølsehorn. De indeholder en brunchpølse og ketchup. Vi har prøvet at komme lidt fint hakket løg i, det bliver de virkelig lækre af. Men det er bare ikke alle børn, der vilde med det i dem, og derfor har vi valgt at give jer opskriften uden løg.
Men ønsker du pølsehornene med løg, fint hakker du en løg, og blande ketchup og løg i en skål, og kommer det ud over pølsen. Det smager fantastisk.
Prøv også vores fantastiske opskrift på de lækreste snobrød.

Pølsehorn – Den bedste opskrift – perfekt til madpakken
Pølsehorn der bevarer den lækre luftige konsistens.
Ingredienser
Sådan gør du
- Smelt smør i en gryde ved mellem varme.Hæld mælken ned i gryden og rør det godt sammen.Kom blandingen over i en skål, og tilsæt de resterende ingredienser (Hold lidt igen med melet).Ælt det hele godt sammen.Stil dejen til hævning i ca. 1 time
- Rul dejen ud til en stor cirkel, og skær det ud i 10 lige store trekanter.Læg 1 stk pølse på, og kom tomatketchup ovenpå. Rul den sammen og luk enderne ( det er vigtigt at enderne er tætte pga. tomatketchup)Sættes på en bradepande med bagepapir
- Pensle dem med 1 æg, og pynt dem med sesamfrø.Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter på midterste rille.
Nutrition
Kalorier: 166kcalKulhydrater: 29gProtein: 6gFedt: 4gMættet fedt: 2gFlerumættet fedt: 0.1gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.1gKolesterol: 9mgNatrium: 72mgKalium: 98mgFiber: 4gSukker: 1gVitamin A: 105IUVitamin C: 0.004mgCalcium: 58mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse