• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Pølsehorn – Den bedste opskrift – perfekt til madpakken

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
pølsehorn
pølsehorn – lækre luftige pølsehorn

Pølsehorn – prøv disse lækre luftige pølsehorn. De indeholder en brunchpølse og ketchup. Vi har prøvet at komme lidt fint hakket løg i, det bliver de virkelig lækre af. Men det er bare ikke alle børn, der vilde med det i dem, og derfor har vi valgt at give jer opskriften uden løg.
Men ønsker du pølsehornene med løg, fint hakker du en løg, og blande ketchup og løg i en skål, og kommer det ud over pølsen. Det smager fantastisk.

Prøv også vores fantastiske opskrift på de lækreste snobrød.

pølsehorn

Pølsehorn – Den bedste opskrift – perfekt til madpakken

Sofus Madsen
Pølsehorn der bevarer den lækre luftige konsistens.
5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 20 min
0 min
Samlet tid 1 t
Ret Snack
Køkken dansk
Antal 10 Stk
Kalorier 166 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 25 gram Smør
  • 250 ml Mælk
  • 25 gram Gær
  • 2 tsk Sukker
  • 1 tsk Salt
  • 380 gram Hvedemel
  • 10 skiver Brunchpølser
  • Tomatketchup
  • Pynt
  • 1 stk Æg
  • sesamfrø

Sådan gør du
 

  • Smelt smør i en gryde ved mellem varme.
    Hæld mælken ned i gryden og rør det godt sammen.
    Kom blandingen over i en skål, og tilsæt de resterende ingredienser (Hold lidt igen med melet).
    Ælt det hele godt sammen.
    Stil dejen til hævning i ca. 1 time
  • Rul dejen ud til en stor cirkel, og skær det ud i 10 lige store trekanter.
    Læg 1 stk pølse på, og kom tomatketchup ovenpå.
    Rul den sammen og luk enderne ( det er vigtigt at enderne er tætte pga. tomatketchup)
    Sættes på en bradepande med bagepapir
  • Pensle dem med 1 æg, og pynt dem med sesamfrø.
    Bages ved 200 grader i ca. 20 minutter på midterste rille.

Næringsindhold

Kalorier: 166kcal (8%)Kulhydrater: 29g (10%)Protein: 6g (12%)Fedt: 4g (6%)Mættet fedt: 2g (13%)Flerumættet fedt: 0.1gEnkelumættet fedt: 1gTransfedt: 0.1gKolesterol: 9mg (3%)Natrium: 72mg (3%)Kalium: 98mg (3%)Fiber: 4g (17%)Sukker: 1g (1%)Vitamin A: 105IU (2%)Vitamin C: 0.004mgCalcium: 58mg (6%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord pølsehorn
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Snacks/Madpakker Tags: bløde pølsehorn, dej til pølsehorn, luftige pølsehorn, madpakke, nemme pølsehorn, pølsehorn

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Kajkage – nem opskrift med en lækker jordbærmousse
Next Post: Flødekartofler – opskrift på de bedste flødestuvede kartofler »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk