• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Madgryden.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
menu icon
go to homepage
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
×
Forside » Opskrifter » Snacks/Madpakker » Hjemmelavede mælkesnitter - Nem opskrift på 12 stk. snitter

Hjemmelavede mælkesnitter - Nem opskrift på 12 stk. snitter

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

Hjemmelavede mælkesnitter

Oversigt

Toggle
  • Hjemmelavede mælkesnitter: En nem opskrift på 12 lækre snitter. De er meget enkle at lave og smager helt fantastisk.
  • Hjemmelavede mælkesnitter
  • Hvordan opbevares mælkesnitterne ?

Hjemmelavede mælkesnitter: En nem opskrift på 12 lækre snitter. De er meget enkle at lave og smager helt fantastisk.

Hjemmelavede mælkesnitter - Det faktisk meget nemt nemt at lave disse nostalgiske snitter. Denne opskrift på snitter består af 2 chokoladebunder, og en fantastisk hjemmelavede luftigt creme. Det tager ikke mere end 25 minutter at lave dem, og så smager de helt fantastiske.

Herhjemme ved os er vi blevet enige om, at de smager noget bedre end dem du kan købe. Cremen og bundene i de hjemmelavede mælkesnitter, det fungere bare virkelig godt sammen. De smager ikke helt som de mælkesnitter du køber i butikken, da de hjemmelavede ikke indeholder en masse tilsætningsstoffer.

Du må gerne lave dem dagen før, det bliver de kun endnu meget bedre af. Opbevar dine mælkesnitter på køl, så kan de opbevares i ca. 3-4 dage.

Opskriften giver ca. 10 stk. snitter, selvfølgelig afhængig af hvor store du skære dem 🙂

hjemmelavede mælkesnitter

Hjemmelavede mælkesnitter

Sofus Madsen
Hjemmelavede mælkesnitter: En nem opskrift på 12 lækre snitter. De er meget enkle at lave og smager helt fantastisk.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin opskrift
Forb. tid 15 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
0 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
Ret Snack
Køkken dansk
Antal 12 Stk
Kalorier 341 kcal

Ingredienser
  

Kakaobunder

  • 150 gram Sukker
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 3 stk Æg
  • 75 gram Blødt smør (stuetemperatur)
  • 1 knivspids Salt
  • 4 spsk Kakaopulver
  • 4 spsk Mælk
  • 150 gram Hvedemel

Fyld

  • 200 gram mascarpone
  • 50 gram Flormelis
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 2 spsk Honning
  • 2 dl Piskefløde (38%)

sådan gør du
 

Mælkesnitter

  • Ovnen tændes på 200 grader i almindelig ovn.
    pisk sukker, vaniljesukker og æg sammen til en luftig æggemasse.
    Tilsæt smør, og pisk det godt sammen med med æggemassen.
  • Kom salt i og kakaopulver i, og pisk det hele rigtig godt sammen.
    Tilsæt hvedemel igennem en sigte, og rør det godt sammen.
  • Mælken tilsættes 1 spsk. ad gangen, og røres godt sammen.
    Dejen fordeles i en bradepande med bagepapir (40x30 cm), i et jævnt lag.
    Bunderne bages nu i ca. 8 minutter,

Fyld

  • Pisk mascarpone, flormelis, vaniljesukker og honning til det bliver luftig og lækkert.
    Flødeskummet piskes let, og vendes forsigtig i med en dejskraber.

Hjemmelavede mælkesnitter

  • Fordel fyldet ovenpå halvdelen af bunderne, og læg den anden halvdel af bunderne ovenpå.
    Skær dine mælkesnitter ud i ønskede stykker.
    Velbekomme.
    hjemmelavede mælkesnitter

Ernæringsindhold

Kalorier: 341kcalKulhydrater: 32gProtein: 4gFedt: 23gMættet fedt: 14gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.2gKolesterol: 60mgNatrium: 104mgKalium: 39mgFiber: 2gSukker: 21gVitamin A: 764IUVitamin C: 0.1mgCalcium: 54mgIron: 0.4mg
Søgeord hjemmelavede mælkesnitter, mælkesnitter
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Hvordan opbevares mælkesnitterne ?

Kom dem i en lufttæt beholder, og stil dem på køl.
Har du lavet en dobbelt portion, så kan du sagtens fryse de hjemmelavede mælkesnitter ned.
Kom dem i madpakken frosset, eller tag dem op ca. 1 time før brug. Så magte de mindst ligeså godt, som du lige havde lavet dem.

De hjemmelavede mælkesnitte bunde slipper i bagepapiret??
Hvis du har problemer med at bundene ikke vil slippe bagepapiret, så prøv at brug en palet. Kør paletten forsigtig mellem bagepapir og bunde. Så burde du nemt kunne få det af.

Vidste du??
Kinder som står bag mælkesnitterne, ligger i en lille by ved navnet Alba. Fabrikken i Alba blev etableret i 1968, som hed og stadig hedder i dag Ferrero.
Mælkesnitter blev faktisk introduceret helt tilbage til 1978, hvor den viste sin første version i Tyskland. Men den kom første på markedet i Danmark i 1993, altså hele 15 år senere.

Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Hindbærsnitter - Bedste opskrift på de lækreste snitter
Roulade – Nem opskrift på roulader med din ynglings marmelade
Lagkagebunde - opskrift på 3 stk. lækre luftige bunde med vanilje
Daim islagkage - Opskrift på lækker islagkage med mandelbund
Hindbærcoulis - Opskrift på nem hindbærsovs

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Flere opskrifter i samme kategori

  • Pizzasnegle med skinke
    Pizzasnegle med skinke - Nem opskrift på lækre snegle med skinke
  • nachos med kylling
    Nachos med kylling og ost
  • pølsetoast
    Pølsetoast - Verdens bedste toast med pølser
  • flæskesvær
    Flæskesvær - Sådan laver du de sprødeste svær i ovn

Læserinteraktioner

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan Tekst og Node. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2025 Madgryden.dk

Bedøm denne opskrift

Your vote:




Fortæl os, hvad du syntes om denne opskrift:

Dette fungerede præcis som skrevet, tak!
Min familie elskede dette!
Tak fordi du deler denne opskrift

Eller skriv med dine egne ord:

A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.