Pølsetoast

pølsetoast
Pølsetoast – Verdens bedste pandetoast med pølser – Madgryden.dk

Pølsetoast er en lille opskrift, som min søn har prøvet at arbejde med.
Ideen til denne lidt opskrift, fik han selvfølgelig igennem youtube.
Når du smager denne toast, bliver du mindet lidt om en hotdog uden at det er det.
Personligt syntes jeg pølse toast smager virkelig godt, og er helt oplagt hvis man lige skal have noget hurtigt og nemt til frokost.
Opskriften til denne toast er til 1 person, og skal blot laves på en pande.

Hvis du godt kan lide toast på panden som denne pølsetoast, så prøv og vores lækre pandetoast. Få opskriften her.

pølsetoast

Pølsetoast

Sofus Madsen
Smagsfuld toast med pølser
5 fra 3 stemmer
Forb. tid 1 minute
Tilb. tid 4 minutter
Samlet tid 5 minutter
Ret frokost
Køkken dansk
Antal 1 personer
Kalorier 86 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

Forberedelse

  • Toastbrød skæres ud, så er der er ca. 1 cm til kant hele vejen rundt.
    Pølsen skæres ud i ca. 1 cm stykker.
    Æg, salt og friskkværnet peber piskes sammen i et glas

Pølsetoast

  • Sæt en pande på kogepladen, og der tændes på middelvarme.
    Når smør er smeltet, kommes toastbrødene på panden.
    Kom pølsestykkerne og det sammenpisket æg ned i toastbrødenes hul.
    Steg det hele til ægget er stivnet, og vend brødet rundt.
    Kom ost på den ene toastbrød.
    Steg det videre i ca. 2 minutter.
    Kom evt. ketchup, remoulade eller hvad du ønsker på det ene brød.
    Læg det andet brød ovenpå.
    Server straks.
    Velbekomme.

Nutrition

Kalorier: 86kcalKulhydrater: 1gProtein: 1gFedt: 9gMættet fedt: 5gFlerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 2gTransfedt: 0.3gKolesterol: 27mgNatrium: 93mgKalium: 10mgFiber: 0.1gSukker: 0.1gVitamin A: 265IUVitamin C: 0.01mgCalcium: 13mgIron: 0.1mg
Søgeord pølsetoast
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner