• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Hjemmelavet flæskesvær

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Snacks/Madpakker » Hjemmelavet flæskesvær
Flæskesvær - Sådan laver du de sprødeste svær i ovn
flæskesvær – Sådan laver du de sprødeste svær i ovn

Flæskesvær har vi købt jævnligt nede ved slagteren, og nydt dem med stort velbehag.
Men i dag skulle vi prøve at lave hjemmelavet medister, til dette købte vi en stor flæskesteg.
Til medisteren skal man jo ikke bruge svær eller svinehuden, så det ligger jo lige til højrebenet at
prøve at lave vores helt egen flæskesvær.
Der er egentlig ikke de vilde tricks i dette, der er dog 2 ting du skal huske:
Få sværene tørret godt, efter du har kogt dem.
Sørg for at få hældte fedtet fra dem med jævne mellemrum.
Eller er det egentlig bare at holde øje med at de popper, og nyde dem i ro og mag 🙂
Denne opskrift giver rigeligt hjemmelavede svær til 4 personer 🙂

Flæskesvær – Prøv også vores lækre opskrift på Hjemmelavet medisterpølse Her.

flæskesvær

Flæskesvær – lækre sprøde svær i ovn

Sofus Madsen
Hjemmelavet sprøde svær i ovn.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 50 min
Samlet tid 1 t
Ret Snack
Køkken England
Antal 4 personer
Kalorier 648 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 500 gram svær af svinekam
  • Salt

Sådan gør du
 

Sværene koges

  • Skær sværene ud i ca. 5-10 mm i bredden.
    Kom flæsken ned i en gryde med letsaltet vand, og kog dem i 20 minutter.
    Hæld sværene over i en sigte, og lad dem stå og dryppe af.
    Jeg lod dem ligge i sigten i ca. 30 minutter, da de skal være helt dryppet af.

Sværene kommes i ovnen

  • Tænd ovnen på 250 grader i almindelig ovn.
    Læg sværene over på en bageplade, uden at de ligger ovenpå hinanden.
    Drys salt henover dem, og kom sværene i ovnen.
    Hæld jævnligt fedt fra dem, så de ikke står og steger i deres eget fedt.
    Når sværene er poppet efter ca. 15-20 minutter er de færdige.
    Kom dem over på et stykke køkkenrulle, og smag dem til med salt.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 648kcal (32%)Protein: 12g (24%)Fedt: 66g (102%)Mættet fedt: 24g (150%)Flerumættet fedt: 7gEnkelumættet fedt: 31gKolesterol: 90mg (30%)Natrium: 40mg (2%)Kalium: 231mg (7%)Vitamin A: 13IUVitamin C: 0.4mgCalcium: 6mg (1%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord flæskesvær
  • Persillesovs – Sådan laver du en lækker sovs med persille
  • Hjemmelavet kødboller
  • Hjemmelavet is i sne
  • Fløderand
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Snacks/Madpakker Tags: dansk flaeskesvaer, flaeskesvaer opskrift, flæskesvær, flæskesvær opskrift, gammeldags flaeskesvaer, gammeldags flæskesvær, hjemmelavet flaeskesvaer, hjemmelavet flæskesvær i ovn, kim's flaeskesvaer, sprøde flæskesvær

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Citronkage
Next Post: Karryketchup »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk