Ristede løg – opskrift på lækre sprøde ristede løg


Ristede løg er bare meget bedre hjemmelavet. Når du først har prøvet at lave dem selv, vil du hurtig finde ud af at det slet ikke kan betale sig at købe dem. Det er simpelthen så nemt og meget mere lækkert selv lave dem.
De ristede læg kan du bruge til rigtig mange forskellige ting. Prøv dem evt. sammen med din næste burger eller hotdog. Det bliver bare ikke bedre 🙂
Prøv også vores virkelig lækre opskrift på de bedste hjemmelavede hotdog – Sådan laver du de perfekte pølsebrød

Ristede løg – opskrift på lækre sprøde ristede løg
opskrift på lækre sprøde ristede løg
Sådan gør du
- Løgene pilles og skæres i ud helt fine ringe.ringene adskilles, så de ikke hænger sammen.Olien kommes i en gryde og opvarmes ved middelvarme.Brug evt. en træpind, for at se når olien er varmt nok.Når olien er varmt – vil det syde omkring pinden.Løgene kommes i gryden, og steges til de er gyldne.Når de er færdige, tages de op med en hulske og lægges på en tallerken med køkkenrulle.drys lidt salt henover de ristede løg.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 4421kcalKulhydrater: 0.3gProtein: 0.03gFedt: 500gMættet fedt: 76gFlerumættet fedt: 287gEnkelumættet fedt: 114gTransfedt: 3gNatrium: 0.1mgKalium: 4mgFiber: 0.1gSukker: 0.1gVitamin A: 0.1IUVitamin C: 0.2mgCalcium: 1mgIron: 0.1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse