• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Rabarber tiramisu

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Desserter » Rabarber tiramisu
Rabarber tiramasu - En lækker opskrift på en skøn italiensk dessert
En lækker opskrift på en skøn italiensk dessert

Rabarber tiramasu er en virkelig skøn italiensk dessert. Vi har gjort den velkendte tirimasu endnu mere frisk og smag af god sommer.
Desserten består af en fantastisk mascarponecreme, som bygges op i lag med ladyfingers og rabarberkompot.
Du kan med fordel lave Rabarber tiramasu dagen før, så den får endnu mere smag.
Derfor er den også helt perfekt til servering, til når der er gæster.
Skulle du ønske at køle din kompot hurtigt ned, så kom det i en frysepose og bred det godt ud og ind i køleskabet.
Opskriften på denne tiramisu er til ca. 6 personer.

Rabarber tiramisu – prøv også vores lækre opskrift på Rabarbersaft her

rabarber tiramisu

Rabarber tiramisu

Sofus Madsen
Skøn italiensk dessert
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 33 min
Tilb. tid 12 min
Samlet tid 45 min
Ret Dessert
Køkken Italiensk
Antal 6 Personer
Kalorier 567 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Kogning af rabarber

  • 600 gram Rabarber
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 200 gram Sukker
  • 1,5 dl Vand

Mascarpone creme

  • 6 stk Pasteuriseret æggeblommer
  • 70 gram Sukker
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 0,5 tsk Vaniljepulver
  • 250 gram Flødeost Mascarpone

Opbygning

  • 150 gram Ladyfingers

Pynt

  • Frisk Mynte
  • 50 gram Mørk chokolade 70%
  • 50 gram Hvid Chokolade

Sådan gør du
 

Kogning af rabarber

  • Rabarberne skæres i stykker på ca. 2 cm, og vaskes grundigt.
    Kom dem i en gryde.
    Kom herefter Vaniljesukker, sukker og vand ned til.
    Kog det hele op, og lad det stå og simre ved lav varme i ca. 12 minutter.
    Sæt gryden på køl, til det er helt nedkølet.

Mascarpone creme

  • Æggeblommer, sukker, vaniljesukker og vaniljepulver sammen til det bliver en lys og luftig masse.
    Vend forsigtigt mascarponen i med en dejskraber.

Rabarber tiramisu opbygning

  • Læg rabarber kompot ned i en bunden af et fad (20×25 cm).
    Herefter kommes ladyfingers på, og herefter mascarpone oven på.
    Sådan gentager du indtil der ikke er mere.

Pynt

  • Drys hakket mørk og hvid chokolade ovenpå, og slut af med lidt friske mynte blade.
    Stil nu tirimasuen på køl overdækket i mindst 1 time, meget gerne til næste dag.
    Så kan rabarber tiramisu rigtig få lov til at trække.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 567kcal (28%)Kulhydrater: 75g (25%)Protein: 8g (16%)Fedt: 28g (43%)Mættet fedt: 16g (100%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gKolesterol: 109mg (36%)Natrium: 74mg (3%)Kalium: 342mg (10%)Fiber: 3g (13%)Sukker: 54g (60%)Vitamin A: 841IU (17%)Vitamin C: 8mg (10%)Calcium: 175mg (18%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord rabarber tiramisu
  • Rabarbersaft
  • Stracciatella is
  • Broccolisalat
  • Hjemmelavet hotdog – Sådan laver du de perfekte pølsebrød
  • Mælkesnitter
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Desserter Tags: opskrift på tiramisu, Rabarber tiramisu, rabarbertrifli med hvid chokolade, rabarbertrifli med mascarpone, tiramisu dessert

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Stracciatella is
Next Post: Kartoffelmos »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk