Rabarberne skæres i stykker på ca. 2 cm, og vaskes grundigt.Kom dem i en gryde.Kom herefter Vaniljesukker, sukker og vand ned til.
Kog det hele op, og lad det stå og simre ved lav varme i ca. 12 minutter.Sæt gryden på køl, til det er helt nedkølet.
Mascarpone creme
Æggeblommer, sukker, vaniljesukker og vaniljepulver sammen til det bliver en lys og luftig masse.Vend forsigtigt mascarponen i med en dejskraber.
Rabarber tiramisu
Læg rabarber kompot ned i en bunden af et fad (20x25 cm).Herefter kommes ladyfingers på, og herefter mascarpone oven på.Sådan gentager du indtil der ikke er mere.
Pynt
Drys hakket mørk og hvid chokolade ovenpå, og slut af med lidt friske mynte blade.Stil nu rabarber tiramisu på køl overdækket i mindst 1 time, meget gerne til næste dag.Så kan rabarber tiramisu rigtig få lov til at trække.Velbekomme.