• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Millionbøf med pasta – En klassiker fra barndommen

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Millionbøf med pasta - En klassiker fra barndommen
Millionbøf – En klassiker fra barndommen

Millionbøf med pasta – her får du en helt klassisk opskrift på en lækker omgang Millionbøf.
Den smager utrolig godt sammen med f.eks spaghetti, kartoffelmos eller kartofler.
Mange tager denne ret af inden den lige når at simre lidt, det syntes vi er en fejl. Da du opnår meget mere smag ved en millionbøf, hvis den lige får lov til at stå og simre i mindst 20 minutter. Den må gerne stå og simre lidt længere.
Opskriften er til 4 personer.

Millionbøf med pasta – i stedet for pasta – kan du bruge kartoffelmos – få opskriften på kartoffelmos her.

millionbøf med pasta

Millionbøf med pasta – En klassiker fra barndommen

Sofus Madsen
Millionbøf – spaghetti med millionbøf
5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 30 min
0 min
Samlet tid 40 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 324 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 stk Løg
  • 500 gram Hakket oksekød

Bouillion

  • 1 stk Oksebouillonterning
  • 4 dl Vand

Jævning

  • 2 spsk Hvedemel
  • Vand

Sovsen

  • Salt
  • Friskkværnet peber
  • Madkulør

Sådan gør du
 

  • Løg pilles og hakkes fint.
    Svits løg i en tykbundet gryde til de bliver bløde.
    Oksekødet tilsættes og brunes indtil det er gennemstegt.
    Lav en oksebouillon med en bouillonterning og 4 dl kogende vand, bouillonterningen og vandet røres sammen i en skål.
    Tilsæt din bouillon til oksekødet og løgene, og rør det hele godt rundt.
    De resterende krydderier tilsættes, og der røres godt rundt.
    Din millionbøf sættes nu til at stå og simre i 20 minutter.
    Jævn sovsen ud med Hvedemel og lidt koldt vand, og rystes eller røres ud.
    Tilsæt jævningen i sovsen, imens du røre godt rundt.
    Sovsen skal nu lige op og koge i ca. 5 minutter Tilsæt madkulør, så det får den ønskede farve.
    Din millionbøf smages til med salt og friskkværnet peber.
    Server din lækre millionbøf med pasta, kartoffelmos eller kartofler.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 324kcal (16%)Kulhydrater: 0.4gProtein: 22g (44%)Fedt: 26g (40%)Mættet fedt: 10g (63%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 11gTransfedt: 2gKolesterol: 89mg (30%)Natrium: 90mg (4%)Kalium: 339mg (10%)Fiber: 0.1gSukker: 0.02gVitamin A: 0.01IUVitamin C: 0.04mgCalcium: 26mg (3%)Iron: 2mg (11%)
Søgeord millionbøf
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: kartoffelmos med kødsovs, millionbøf, millionbøf kartoffelmos, millionbøf med spaghetti, opskrift på millionbøf

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Whiskeysauce – velsmagende og cremede sauce
Next Post: Risret – nem opskrift med masser af lækre grøntsager »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk