Løg pilles og hakkes fint.Svits løg i en tykbundet gryde til de bliver bløde.Oksekødet tilsættes og brunes indtil det er gennemstegt.Lav en oksebouillon med en bouillonterning og 4 dl kogende vand, bouillonterningen og vandet røres sammen i en skål.Tilsæt din bouillon til oksekødet og løgene, og rør det hele godt rundt.De resterende krydderier tilsættes, og der røres godt rundt. Din millionbøf sættes nu til at stå og simre i 20 minutter.Jævn sovsen ud med Hvedemel og lidt koldt vand, og rystes eller røres ud. Tilsæt jævningen i sovsen, imens du røre godt rundt.Sovsen skal nu lige op og koge i ca. 5 minutter Tilsæt madkulør, så det får den ønskede farve.Din millionbøf smages til med salt og friskkværnet peber.Server din lækre millionbøf med pasta, kartoffelmos eller kartofler.Velbekomme.