• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Kylling i karry – En lækker klassisk ret med ris

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
kylling i karry
kylling i karry med ris – lækker og cremet

Kylling i karry med ris – Her får du vores opskrift på den virkelig lækre kylling i karry.
Opskrifter er meget nem, og tager ikke mere end 30 minutter at lave.
Når vi laver denne ret, er det med ris, det syntes vi passer perfekt sammen.
Opskriften består af smør, mel, mælk og selvfølgelig kylling og karry.
Gurkemeje giver retten en fantastisk farve, og så er det fantastisk sammen med karry.

Prøv vores lækre opskrift på den bedste hjemmelavede risifrutti

kylling i karry

Kylling i karry – En lækker klassisk ret med ris

Sofus Madsen
Kylling i karry med ris
5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 20 min
0 min
Samlet tid 30 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 390 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 2 tsk Karry
  • 500 gram Kyllingebryst
  • 2 dl Vand (kogende)
  • 2 stk Hønsebouillon terning
  • 60 gram Smør
  • 1 dl Hvedemel
  • 3,5 dl Mælk
  • 1 tsk Gurkemeje
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du
 

Karryen skal brændes af

  • Kom karry i gryden uden fedtstof. Tænd kogepladen på middelvarme, og brænd karryen af.
    Når duften af karry bliver mere fremtrædende, og farven bliver lidt mørkere er karryen klar.
    Kom karryen over i en lille skål.

Kyllingebryst Brunes

  • Skær kyllingebrysterne ud i passende strimler, og brun dem af i gryden i lidt smør.
    Når de er brunet af, kommes de i en skål.

Hønsefond

  • Kom 2 dl kogende vand i en skål, og tilsæt 2 hønsebouillon terninger i.
    Rør hønsebouillon terninger ud i det kogende vand.

Kylling i karry

  • Kom smør i en gryde, og smelt det.
    Når smørret er smeltet, kommer du karry i gryden. Rør det hele godt rundt.
    Mel tilsættes og der røres godt rundt i blandingen.
    Kom mælken, og din hønsefond i.
    Det hele røres godt sammen.
    Tilsæt de brunede kyllingestrimler, gurkemeje, lidt salt og frisk kværnet peber.
    Retten sættes til at stå og simre ved lav varme i 20 minutter.
    Server kylling i karry sammen med f.eks ris.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 390kcal (20%)Kulhydrater: 22g (7%)Protein: 33g (66%)Fedt: 19g (29%)Mættet fedt: 10g (63%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 1gKolesterol: 123mg (41%)Natrium: 397mg (17%)Kalium: 640mg (18%)Fiber: 3g (13%)Sukker: 4g (4%)Vitamin A: 559IU (11%)Vitamin C: 2mg (2%)Calcium: 139mg (14%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord kylling i karry



Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: kylling i karry, kylling i karry kokosmælk, kylling i karry med ris, kylling med ris, kylling ret, opskrift på kylling i karry, ristaffel, ristaffel med kylling

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « wok med kylling og grøntsager – lækker opskrift på fantastisk nudelret
Next Post: Whiskeysauce – velsmagende og cremede sauce »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk