Risifrutti - meget nem opskrift på en virkelig lækker dessert. opskriften indeholder kun 4 ingredienser, hvor hovedingrediensen er risengrød.
Vi kender alle risifrutti fra supermarkedet, men desværre laver mange af os den ikke selv.
Det er faktisk lidt ærgerlig, for den faktisk utrolig nem at lave.
Min søn og jeg har tit snakket om at vi skal prøve at lave den selv.
Derfor blev vi enige om at denne søndag skulle det være.
I går havde vi fået risengrød, så der havde jeg gemt lidt til vores eksperiment.
Den købte version har husblas i, dette har vi valgt at undlade.
Men det kan du sagtens tilføje, så bliver din risifrutti lidt mere stift i det.
Opskriften er til ca. 6 personer.
Risifrutti opskrift
Ingredienser
- 700 gram Risengrød
- 1 tsk Vaniljesukker
- 1 Spsk Sukker
- 3 dl Piskefløde (38%)
sådan gør du
- Når du har kogt risengrøden, Tilsætter du sukker og vaniljesukker. Dette skal gøres inden grøden bliver kold, og rør det godt sammen.
- Risengrøden sættes nu til afkøling, til det helt koldt.
- Pisk fløden til en let og luftig flødeskum. Kom det sammen med risene, til det har en passende konsistens.
- Server din risifrutti sammen med f.eks. jordbærsovs.Velbekomme
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Risalamande - Den bedste opskrift på en klassisk dessert
Jordbærsovs - Nem opskrift på hjemmelavet jordbærsauce
Fløderand - Den bedste opskrift på en klassisk dessert
Rabarber tiramisu - italiensk dessert med rabarber
Hindbærcoulis - Opskrift på nem hindbærsovs
Skriv et svar