Risifrutti
Risifrutti kender de fleste nok fra supermarkederne, men knap så mange har prøvet at lave den selv.
Det er faktisk lidt ærgerlig, for den faktisk utrolig nem at lave.
Min søn og jeg har tit snakket om at vi skal prøve at lave den selv.
Derfor blev vi enige om at denne søndag skulle det være.
I går havde vi fået risengrød, så der havde jeg gemt lidt til vores eksperiment.
Den købte version har husblas i, dette har vi valgt at undlade.
Men det kan du sagtens tilføje, så bliver din risifrutti lidt mere stift i det.
Opskriften er til ca. 6 personer.
Prøv vores lækre opskrift på jordbærsovs, som passer fantastisk til risifrutti.
Risifrutti opskrift – Nemt og lækkert med jordbærsovs
Sådan laver du din egen risifrutti
Ingredienser
- 700 gram Risengrød
- 1 tsk Vaniljesukker
- 1 Spsk Sukker
- 3 dl Piskefløde (38%)
Sådan gør du
- Når du har kogt risengrøden, Tilsætter du sukker og vaniljesukker. Dette skal gøres inden grøden bliver kold, og rør det godt sammen. Risengrøden sættes nu til afkøling, til det helt koldt. Pisk fløden til en let og luftig flødeskum. Kom det sammen med risene, til det har en passende konsistens. Server din risifrutti sammen med f.eks. jordbærsovs.Velbekomme.
Nutrition
Kalorier: 597kcalKulhydrater: 95gProtein: 10gFedt: 19gMættet fedt: 12gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gKolesterol: 57mgNatrium: 19mgKalium: 182mgFiber: 2gSukker: 2gVitamin A: 735IUVitamin C: 0.3mgCalcium: 66mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse