Kylling i karry - En ret som både børn og voksne er helt vilde med. Den består af en karrysovs med kylling, som tilbehør anbefaler jeg ris. Velsmagende og nem.
Kom karry i gryden uden fedtstof. Tænd kogepladen på middelvarme, og brænd karryen af.Når duften af karry bliver mere fremtrædende, og farven bliver lidt mørkere er karryen klar.Kom karryen over i en lille skål.
Kyllingebryst Brunes
Skær kyllingebrysterne ud i passende strimler, og brun dem af i gryden i lidt smør.Når de er brunet af, kommes de i en skål.
Hønsefond
Kom 2 dl kogende vand i en skål, og tilsæt 2 hønsebouillon terninger i.Rør hønsebouillon terninger ud i det kogende vand.
Kylling i karry
Kom smør i en gryde, og smelt det.Når smørret er smeltet, kommer du karry i gryden. Rør det hele godt rundt.Mel tilsættes og der røres godt rundt i blandingen.Kom mælken, og din hønsefond i.Det hele røres godt sammen.Tilsæt de brunede kyllingestrimler, gurkemeje, lidt salt og frisk kværnet peber.Retten sættes til at stå og simre ved lav varme i 20 minutter.Server kylling i karry sammen med f.eks ris.Velbekomme.