• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik
menu icon
go to homepage
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik
search icon
Homepage link
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik
×
  • den du ved nok
    Den du ved nok
  • jordbærgrød
    Jordbærgrød
  • rabarbermuffins
    Rabarbermuffins
  • rabarbergrød
    Rabarbergrød
  • blåbærmuffins
    Blåbærmuffins
  • forårsruller
    Forårsruller
  • grillede kartofler
    Grillede kartofler
  • asparges med bacon
    Asparges med bacon
  • pizzasnegle med skinke
    Pizzasnegle med skinke
  • svinemørbrad på grill
    Svinemørbrad på grill
  • gulerodsboller
    Gulerodsboller
  • kokostoppe
    Kokostoppe

Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter

Kylling i karry

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter
kylling i karry
Kylling i karry - En lækker klassisk ret med ris

Kylling i karry - En lækker klassisk ret med ris

Det er et af de mest populære retter herhjemme, og dette er ikke helt uden grund. For hvem kan da sige nej til lækre møre kyllingestykker, som ligger og giver masser af smag til en fantastisk cremet karrysauce. Opskrifter er meget nem, og tager ikke mere end 30 minutter at lave. Vi laver næsten altid denne ret med ris som tilbehør , det syntes vi passer perfekt sammen. Gurkemeje giver retten en fantastisk farve, og så fungere det bare rigtig godt sammen med karry. Længere nede på siden kommer jeg med fif til ristaffel og meget mere.
Denne opskrift på kylling i karry er lavet til 4 personer.

Prøv vores lækre opskrift på hjemmelavede risifrutti

kylling i karry

Kylling i karry

Sofus Madsen
En lækker klassisk ret med ris
5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
0 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 390 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Kylling i karry

  • 2 tsk Karry
  • 500 gram Kyllingebryst
  • 2 dl Vand (kogende)
  • 2 stk Hønsebouillon terning
  • 60 gram Smør
  • 1 dl Hvedemel
  • 3,5 dl Mælk
  • 1 tsk Gurkemeje
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du
 

Karryen brændes af

  • Kom karry i gryden uden fedtstof. Tænd kogepladen på middelvarme, og brænd karryen af.
    Når duften af karry bliver mere fremtrædende, og farven bliver lidt mørkere er karryen klar.
    Kom karryen over i en lille skål.

Kyllingebryst Brunes

  • Skær kyllingebrysterne ud i passende strimler, og brun dem af i gryden i lidt smør.
    Når de er brunet af, kommes de i en skål.

Hønsefond

  • Kom 2 dl kogende vand i en skål, og tilsæt 2 hønsebouillon terninger i.
    Rør hønsebouillon terninger ud i det kogende vand.

Kylling i karry

  • Kom smør i en gryde, og smelt det.
    Når smørret er smeltet, kommer du karry i gryden. Rør det hele godt rundt.
    Mel tilsættes og der røres godt rundt i blandingen.
    Kom mælken, og din hønsefond i.
    Det hele røres godt sammen.
    Tilsæt de brunede kyllingestrimler, gurkemeje, lidt salt og frisk kværnet peber.
    Retten sættes til at stå og simre ved lav varme i 20 minutter.
    Server kylling i karry sammen med f.eks ris.
    Velbekomme.
    kylling i karry

Næringsindhold

Kalorier: 390kcal (20%)Kulhydrater: 22g (7%)Protein: 33g (66%)Fedt: 19g (29%)Mættet fedt: 10g (63%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 5gTransfedt: 1gKolesterol: 123mg (41%)Natrium: 397mg (17%)Kalium: 640mg (18%)Fiber: 3g (13%)Sukker: 4g (4%)Vitamin A: 559IU (11%)Vitamin C: 2mg (2%)Calcium: 139mg (14%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord kylling i karry

Holdbarhed på Kylling i karry opskrift

Når du er færdig med at spise, er det vigtigt at retten kommer hurtigst muligt på køl. På køl i en lukket beholder, kan det holde sig i 2 dage. Når det skal bruges, kan du enten opvarme det i mikrobølgeovnen, eller i en gryde ved middelvarme på kogepladen. Skal det holde sig længere, anbefaler jeg at det bliver frosset ned. i fryseren kan det holde sig i mindst 30 dage. Inden du tilbereder det, skal det optøs, gerne i køleskabet.

Ristaffel

Prøv ristaffel sammen med kylling i karry opskrift, børnene vil simpelthen elske at vælge rundt i altmuligt tilbehør. Skær et par æbler i både og kom i en skål. Skær nogle bananer i tynde skiver, og kom det i en skål. kom nogle lækre saltede peanuts i en lille skål. skær nogle agurker i tern. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan få til ristaffel.

  • Karrysovs
  • Boller i karry
  • Kylling i paprikasauce
  • Kylling i ovn
  • Panang karry med kylling



More Hovedretter

  • baconruller i fad
    Baconruller i fad
  • kartofler kogetid
    Kartofler kogetid
  • Tarteletter med høns i asparges
    Tarteletter med høns i asparges
  • cowboytoast
    Cowboytoast

Startsite.dk - Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Footer

↑ back to top

About

  • Privacy Policy
  • Disclaimer
  • Terms & Conditions
  • Accessibility Policy

Newsletter

  • Sign Up! for emails and updates

Contact

  • Contact
  • Services
  • Media Kit
  • FAQ

As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Copyright © 2023 Brunch Pro on the Feast Plugin