• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

kogetid æg – Den komplette guide i blødkogt, smilende og hårdkogt æg

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
koge æg
kogetid æg

kogetid på æg

Udskriv
sådan koger du æggene perfekt.
Ret Morgenmad
Køkken dansk
Søgeord blødkogt æg, hårdkogt æg, kogetid æg
Forb. tid 5 min
5 min
Samlet tid 5 min
Forfatter Sofus Madsen


Jeg vil komme ind på hvordan du opbevare æggene.
Hvordan du kan kontrollere, om æggene er for gamle.
Du vil derudover få den komplette guide i at koge dem, både som hårdkogt og kogt.

Opbevaring af æg

Når du har æg der skal opbevares, er det vigtig at de ikke bliver opbevaret et sted der er for varmt.
Æg bør altid opbevares et sted hvor temperaturen er ca. 5 grader.
Her skal de opbevares med spidsen af ægget nedad.
Et æg kan holde sig i ca. 28 dage fra det er lagt.

Er æggene for gamle?

Er du i tvivl om æggene er blevet for gamle, er det nemt at kontrollere æggene.
kan du slå ægget ud og lugte til det om det lugter grimt.
Er du ligesom jeg der ikke ønsker at lugte til det? 😊
Kan du fylde en skål med vand, og ligge ægget derned.
Synker ægget til bunds er det frisk, flyder det skal det smides ud.

Kogetid på æg:

Blødkogt æg:Smilende æg:Hårdkogt æg:
5810
Kogetid på æg


Når jeg koger æg herhjemme, sætter jeg gryden over med vand så æggene lige er dækket til.
Så tænder jeg kogepladen og skruer op på max.
Når vandet koger, kommer jeg æggene ned i vandet og skruer lidt ned for kogepladen.
Når æggene er færdige hældes vandet fra dem, og gryden fyldes med koldt vand.
Når æggene er kølet af, er de nemmest at pille.
Velbekomme.

Prøv også vores opskrift på den lækreste Flæskesteg med sprødt svær og en lækker flæskestegssovs

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Salater og Tilbehør Tags: kogetid æg

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Benløse fugle – Lækker okseinderlår pakket ind i persille
Next Post: Pastaret i ovn med pølser – børnevenlig »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk