• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Madgryden.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
menu icon
go to homepage
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
×
Forside » Opskrifter » Salater og Tilbehør » kogetid æg - Guide i blødkogt, smilende og hårdkogt æg

kogetid æg - Guide i blødkogt, smilende og hårdkogt æg

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

koge æg

Oversigt

Toggle
  • Kogetid æg - Her får du en masse tricks til hvordan du opbevare æggene, koger dem og meget meget mere. Madgryden.dk
  • Opbevaring af æg
  • Er æggene for gamle?
  • Kogetid æg

Kogetid æg - Her får du en masse tricks til hvordan du opbevare æggene, koger dem og meget meget mere. Madgryden.dk


Jeg vil fortælle om kogetid æg, og hvordan du opbevare æggene.
Hvordan du kan kontrollere, om æggene er for gamle.
Du vil derudover få den komplette guide i at koge dem, både som hårdkogt og kogt.

Opbevaring af æg

Når du har æg der skal opbevares, er det vigtig at de ikke bliver opbevaret et sted der er for varmt.
Æg bør altid opbevares et sted hvor temperaturen er ca. 5 grader.
Her skal de opbevares med spidsen af ægget nedad.
Et æg kan holde sig i ca. 28 dage fra det er lagt.

Er æggene for gamle?

Er du i tvivl om æggene er blevet for gamle, er det nemt at kontrollere æggene.
kan du slå ægget ud og lugte til det om det lugter grimt.
Er du ligesom jeg der ikke ønsker at lugte til det? 😊
Kan du fylde en skål med vand, og ligge ægget derned.
Synker ægget til bunds er det frisk, flyder det skal det smides ud.

Kogetid æg

Blødkogt æg:Smilende æg:Hårdkogt æg:
5810
Kogetid på æg


Når jeg koger æg herhjemme, sætter jeg gryden over med vand så æggene lige er dækket til.
Så tænder jeg kogepladen og skruer op på max.

Vandet skal koge, kommer jeg æggene ned i vandet og skruer lidt ned for kogepladen.
Når æggene er færdige hældes vandet fra dem, og gryden fyldes med koldt vand.
Æggene skal køles lidt af, fordi så er de nemmest at pille.
Velbekomme.

Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Æggekage - Sådan laver du æggekagen perfekt på panden
Omelet opskrift - Sådan laver du den perfekte æggeomelet
Scrambled eggs - Opskrift på røræg til morgenmad og brunch

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Flere opskrifter i samme kategori

  • peanutbutterdressing
    Peanutbutterdressing - Opskrift på en lækker asiatisk dressing
  • agurkesalat
    Agurkesalat - Opskrift på lækre syltede agurker
  • asparges med bacon
    Asparges med bacon - opskrift til grill, pandestegt og ovn
  • glaserede perleløg
    Glaserede perleløg – Den perfekte tilføjelse til ethvert måltid

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan Tekst og Node. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2025 Madgryden.dk