• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Jordbæris

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Desserter » Jordbæris
Jordbæris - Opskrift på lækker hjemmelavet cremet is med jordbær
Opskrift på lækker hjemmelavet cremet is med jordbær

Hjemmelavet jordbæris, som er lavet på en helt uimodståeligt lækker cremet is.
Denne is bliver lavet af en lækker hjemmelavet jordbærmarmelade,
som blandes i isen lige inden den er færdig i ismaskinen.
Har du ikke en ismaskine, kan du sætte iscremen ind i fryseren.
Isen røres hvert 10 minut, efter 30 minutter tilsættes jordbærmarmeladen.
Du skal røre i din jordbæris i ca. 1 time, Så undgår du at din is krystallisere.
Server isen i en gammeldags vaffel, eller i en skål med frisk frugt.

Opskriften giver ca. 1 liter lækker hjemmelavet is.

Jordbæris – Prøv også vores opskrift på en fantastisk Stracciatella is her.

Jordbæris

Jordbæris opskrift på hjemmelavet is

Sofus Madsen
Lækker hjemmelavet jordbæris
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 40 min
Samlet tid 50 min
Ret Dessert
Køkken dansk
Antal 1 liter
Kalorier 1670 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 4 stk Pasteuriseret æggeblommer
  • 120 gram Sukker
  • 1 tsk Vaniljepulver
  • 250 ml Piskefløde (38%)
  • 100 ml Sødmælk
  • 1 dl Jordbærmarmelade

Sådan gør du
 

  • Æggeblommer, sukker og vaniljepulver piskes sammen til en luftig æggesnaps. Piskefløde og sødmælk kommes i, og piskes godt sammen med æggesnapsen. Kom blandingen over i en gryde, og varm blandingen op til det rammer 80 grader. Kom blandingen over i en skål, og stil det i køleskabet.
    Blandingen skal være helt koldt.

Jordbæris

  • Iscremen hældes i ismaskinen, og køres i ca 20 minutter.
    Kom det hjemmelavede jordbærmarmelade i, og kør videre til isen har en konsistens som tyk softice.
    Jordbærisen kommes i en beholder, og sættes i fryseren.
    Isen skal nu fryses i mindst 2 timer.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 1670kcal (84%)Kulhydrater: 201g (67%)Protein: 12g (24%)Fedt: 96g (148%)Mættet fedt: 60g (375%)Flerumættet fedt: 4gEnkelumættet fedt: 24gKolesterol: 340mg (113%)Natrium: 142mg (6%)Kalium: 477mg (14%)Fiber: 1g (4%)Sukker: 181g (201%)Vitamin A: 3922IU (78%)Vitamin C: 10mg (12%)Calcium: 319mg (32%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord ismaskine, jordbæris
  • Hjemmelavet is i sne
  • Stracciatella is
  • Jordbærroulade med creme
  • Marengskys – sådan laver du de lækreste kyskager
  • Paninibrød
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Desserter Tags: hjemmelavet italiensk is, italiensk is, jordbær opskrift, Jordbæris, nem hjemmelavet is, opskrift italiensk is

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Millionbøf med kartoffelmos
Next Post: Bedstefars skæg »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk