Jordbæris

Madgryden.dk » Opskrifter » Desserter » Jordbæris

Jordbæris – Opskrift på lækker hjemmelavet cremet is med jordbær

Hjemmelavet jordbæris, som er lavet på en helt uimodståeligt lækker cremet is.
Denne is bliver lavet af en lækker hjemmelavet jordbærmarmelade,
som blandes i isen lige inden den er færdig i ismaskinen.
Har du ikke en ismaskine, kan du sætte iscremen ind i fryseren.
Isen røres hvert 10 minut, efter 30 minutter tilsættes jordbærmarmeladen.
Du skal røre i din jordbæris i ca. 1 time, Så undgår du at din is krystallisere.
Server isen i en gammeldags vaffel, eller i en skål med frisk frugt.

Opskriften giver ca. 0,5 liter lækker hjemmelavet is.

Prøv også vores opskrift på en fantastisk Stracciatella is her.

Jordbæris

Jordbæris opskrift på hjemmelavet is

Sofus Madsen
Lækker hjemmelavet jordbæris
5 fra 1 stemme
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 40 minutter
0 minutter
Samlet tid 50 minutter
Ret Dessert
Køkken dansk
Antal 0.5 liter
Kalorier 1670 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

Jordbæris

  • Æggeblommer, sukker og vaniljepulver piskes sammen til en luftig æggesnaps. Piskefløde og sødmælk kommes i, og piskes godt sammen med æggesnapsen. Kom blandingen over i en gryde, og varm blandingen op til det rammer 80 grader. Kom blandingen over i en skål, og stil det i køleskabet.
    Blandingen skal være helt koldt.
  • Iscremen hældes i ismaskinen, og køres i ca 20 minutter.
    Kom det hjemmelavede jordbærmarmelade i, og kør videre til isen har en konsistens som tyk softice.
    Jordbærisen kommes i en beholder, og sættes i fryseren.
    Isen skal nu fryses i mindst 2 timer.
    Velbekomme.
    Jordbæris

Nutrition

Kalorier: 1670kcalKulhydrater: 201gProtein: 12gFedt: 96gMættet fedt: 60gFlerumættet fedt: 4gEnkelumættet fedt: 24gKolesterol: 340mgNatrium: 142mgKalium: 477mgFiber: 1gSukker: 181gVitamin A: 3922IUVitamin C: 10mgCalcium: 319mgIron: 1mg
Søgeord ismaskine, jordbæris
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner