• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Stracciatella is

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Desserter » Stracciatella is
Stracciatella is
stracciatella – Bedste opskrift på Italiensk vaniljeis med chokoladestykker

Stracciatella is er en lækker italiensk is med chokoladestykker.
Denne is er bare lidt specielt, da chokoladen bliver smeltet, og så bliver det hældt ned i isen.
Det gør at chokoladen nærmeste krystallisere, og mums hvor er det lækkert.
Kombinationen af den fantastiske cremet lækre is, med en god mørk chokolade.
Det er utrolig nemt at lave Stracciatella is, jeg lavede den i en ismaskine.
Men du kan sagtens lave den uden en ismaskine, men der vil jeg anbefale dig at lave en vaniljeparfait i stedet. Så tilføjer man det smeltede mørke chokolade efter ca. 4 timer i fryseren.
Denne opskrift giver ca. 1 liter hjemmelavet is.

Stracciatella is – Prøv også vores lækre opskrift på Daim islagkage med mandelbund her.

Stracciatella is

Stracciatella is opskrift

Sofus Madsen
Lækker vaniljeis med chokoladestykker
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 15 t
Tilb. tid 45 min
Samlet tid 1 t
Ret Dessert
Køkken Italiensk
Antal 1 liter
Kalorier 3184 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 1 stk Vaniljestang
  • 5 dl Piskefløde (38%)
  • 3 dl Mælk
  • 2 Spsk Glukosesirup
  • 6 stk Pasteuriseret æggeblommer
  • 125 gram Sukker
  • 150 gram Mørk chokolade 70%

Sådan gør du
 

Vaniljemassen

  • Kom fløde, mælk og glukosesirup i en gryde.
    Vaniljestangen flækkes og kornene skrabes ud og kommes i gryden sammen med vaniljestangen.
    Blandingen skal have nu koges op til 90 grader.
    Pisk æggeblommer og sukker sammen, til det bliver en lys og luftig æggesnaps.
    Fjern vaniljestangen fra gryden.
    Flødeblandingen hældes langsomt i skålen, imens du pisker det godt sammen.
    Blandingen hældes nu tilbage i gryden, og varmes langsomt op til 80 grader under konstant omrøring.
    Sæt blandingen på køl, til det er helt afkølet.

Stracciatella is

  • Kom vaniljecremen i ismaskinen.
    Lige inden isen er færdig, kommes det smeltede mørke chokolade ned i isen mens ismaskinen kører.
    Ismaskinen skal nu køre videre, til din stracciatella is er helt færdig.
    Velbekomme

Næringsindhold

Kalorier: 3184kcal (159%)Kulhydrater: 229g (76%)Protein: 34g (68%)Fedt: 256g (394%)Mættet fedt: 160g (1000%)Flerumættet fedt: 10gEnkelumættet fedt: 69gKolesterol: 666mg (222%)Natrium: 264mg (11%)Kalium: 934mg (27%)Fiber: 15g (63%)Sukker: 205g (228%)Vitamin A: 7923IU (158%)Vitamin C: 3mg (4%)Calcium: 708mg (71%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord Stracciatella is
  • Daim islagkage med mandelbund
  • Hjemmelavet is i sne
  • Jordbæris
  • Rabarber tiramisu
  • Mazarinkage – mazarintærte



Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Desserter Tags: hjemmelavet is valdemarsro, hjemmelavet softice opskrift, is opskrift ismaskine, is opskrift til ismaskine, is opskrifter, ismaskine opskrift, opskrifter på is

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Hjemmelavede mælkesnitter
Next Post: Rabarber tiramisu »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk