• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Madgryden.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
menu icon
go to homepage
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad » Indbagt laks med spinat og butterdej - tilberedes på 30 minutter.

Indbagt laks med spinat og butterdej - tilberedes på 30 minutter.

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

Indbagt laks

Oversigt

Toggle
  • Indbagt laks i butterdej er en fremragende opskrift, der skaber den ideelle balance mellem butterdej, laks, spinat og ost.
  • Indbagt laks

Indbagt laks i butterdej er en fremragende opskrift, der skaber den ideelle balance mellem butterdej, laks, spinat og ost.

Hvad er bedre end Indbagt laks med spinat, butterdej og ost ?
Med denne blanding får du en fantastisk ret, som smager virkelig lækkert for hele familien.
Butterdejen jeg har brugt, er dem som du kan købe på køl. De er rigtig gode til dette.

Denne laks i butterdej og spinat kan du eventuelt servere sammen med frisk pasta, dette syntes vi passer fantastisk sammen med denne opskrift.

Indbagt laks

Indbagt laks

Sofus Madsen
Indbagt laks i butterdej er en fremragende opskrift, der skaber den ideelle balance mellem butterdej, laks, spinat og ost.
5 fra 5 stemmer
Udskriv Pin opskrift
Forb. tid 10 minutter min
Tilb. tid 30 minutter min
0 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 517 kcal

Ingredienser
  

  • 600 gram Hel laksefilet uden skind
  • 100 gram Philadelphia Hvidløg &Urter
  • 250 gram Revet mozzarella
  • 300 gram Frisk spinat
  • 1 plade Butterdej

sådan gør du
 

  • Butterdejen rulles ud på en et stykke bagepapir.
  • Smør laksen med Philadelphia på begge sider af laksen, og lig den på butterdejen.
    Laksen ligges sådan at du kan tage butterdejen henover fisken, og lukke det hele tæt.
  • Drys det revet mozzarelle ost henover Philadelphia og laksen.
    Spinaten vaskes og kommes til sidst henover laksen.
  • Butterdejen lukkes og kommes ind i ovnen.
    Stil den indbagte laks på midterste rille, og bages ved 200 grader i ca 30minutter.
  • Indbagt laks er færdig, når butterdejen er blevet gylden.
    Velbekomme.
    Indbagt laks

Ernæringsindhold

Kalorier: 517kcalKulhydrater: 5gProtein: 55gFedt: 30gMættet fedt: 14gFlerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 9gKolesterol: 149mgNatrium: 918mgKalium: 1224mgFiber: 2gSukker: 1gVitamin A: 7711IUVitamin C: 21mgCalcium: 704mgIron: 4mg
Søgeord indbagt laks
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Ørred i ovn - Opskrift på regnbueørred grill eller i ovn
Ovnbagt ørredfilet - opskrift på ørredfilet i ovn
Indbagt svinemørbrad - Nem mørbrad med butterdej og fars
Farserede porrer - Opskrift på indbagt porrer stegt på pande
Indbagt hvidløgsbrød - Opskrift på hjemmelavede hvidløgsbrød

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Flere opskrifter i samme kategori

  • dyrekølle
    Dyrekølle i ovn – Opskrift på saftig dyrekølle med bacon
  • Kyllingelår på kartoffelbund
    Kyllingelår på kartoffelbund – Lækker og simpel opskrift
  • gammeldags oksesteg
    Gammeldags oksesteg – Opskrift på en saftig og mør oksesteg
  • lammeculotte
    Lammeculotte - Opskrift på lækker saftig og mørt lammekød

Læserinteraktioner

5 from 5 votes (5 ratings without comment)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan Tekst og Node. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2025 Madgryden.dk

Bedøm denne opskrift

Your vote:




Fortæl os, hvad du syntes om denne opskrift:

Dette fungerede præcis som skrevet, tak!
Min familie elskede dette!
Tak fordi du deler denne opskrift

Eller skriv med dine egne ord:

A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.