Indbagt laks med spinat, butterdej og ost – hvad er næsten bedre ?
Med denne blanding får du en fantastisk ret, som smager virkelig lækkert for hele familien.
Butterdejen jeg har brugt, er dem som du kan købe på køl. De er rigtig gode til dette.
Den indbagte laks kan du eventuelt servere sammen med frisk pasta, dette syntes vi passer
fantastisk sammen med indbagt laks.
Har du prøvet vores store hit brændende kærlighed – En lækker klassiker med kartoffelmos ?
Indbagt laks med spinat og butterdej – laks på kun 30 minutter
Indbagt laks med spinat
Ingredienser
- 600 gram Hel laksefilet uden skind
- 100 gram Philadelphia Hvidløg &Urter
- 250 gram Revet mozzarella
- 300 gram Frisk spinat
- 1 plade Butterdej
Sådan gør du
- Butterdejen rulles ud på en et stykke bagepapir. Smør laksen med Philadelphia på begge sider af laksen, og lig den på butterdejen. Laksen ligges sådan at du kan tage butterdejen henover fisken, og lukke det hele tæt.Drys det revet mozzarelle ost henover Philadelphia og laksen.Spinaten vaskes og kommes til sidst henover laksen.Butterdejen lukkes og kommes ind i ovnen.Stil den indbagte laks på midterste rille, og bages ved 200 grader i ca 30minutter.Den indbagte laks er færdig, når butterdejen er blevet gylden.Velbekomme.
Næringsindhold
Kalorier: 517kcal (26%)Kulhydrater: 5g (2%)Protein: 55g (110%)Fedt: 30g (46%)Mættet fedt: 14g (88%)Flerumættet fedt: 5gEnkelumættet fedt: 9gKolesterol: 149mg (50%)Natrium: 918mg (40%)Kalium: 1224mg (35%)Fiber: 2g (8%)Sukker: 1g (1%)Vitamin A: 7711IU (154%)Vitamin C: 21mg (25%)Calcium: 704mg (70%)Iron: 4mg (22%)
Skriv et svar