• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Madgryden.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
menu icon
go to homepage
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Om os
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad » Hamburgerryg - Opskrift med kogetid og temperatur

Hamburgerryg - Opskrift med kogetid og temperatur

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

hamburgerryg

Oversigt

Toggle
  • Hamburgerryg - Her får du den komplette guide til hvordan du koger den perfekt hver gang. Opskrift med Kogetid og temperatur.
  • Hamburgerryg

Hamburgerryg - Her får du den komplette guide til hvordan du koger den perfekt hver gang. Opskrift med Kogetid og temperatur.

Hamburgerryg - er en klassisk ret som gør sig godt hele året.
Dog er der rigtig mange der får dette lækre stykke svinekam, til julefrokosten
eller til nytårsaften.

Opskriften på som vi altid går med, er utrolig nem og en sikker vinder hver gang.
Det tager ikke mere end 1 time og 15 minutter at lave den, og så har du den
mest saftige og møre stykke kød du kunne tænke dig.

Når du laver koger en hamburgerryg, skal kernetemperaturen være 60 grader.

Denne opskrift på hamburgerryg er til ca. 4 personer.

hamburgerryg

Hamburgerryg

Sofus Madsen
Hamburgerryg - Her får du den komplette guide til hvordan du koger din hamburgerryg perfekt hver gang. Opskrift med Kogetid og temperatur.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin opskrift
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 45 minutter min
0 minutter min
Samlet tid 1 time t 15 minutter min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 510 kcal

Ingredienser
  

  • 1000 gram Hamburgerryg
  • koldt vand

sådan gør du
 

  • Læg hamburgerryg ned i en passende gryde, og dæk den med vand.
    Sæt gryden med hamburgerryggen i kog.
  • Når vandet koges, skruer du ned på middelvarme.
    Hamburgerryggen koges nu i 45 minutter.
    Brug evt. et stegetermometer, centrumtemperaturen være 60 grade
  • Efter de 45 minutter, slukkes kogepladen.
    Lad nu blot hamburgerryggen hvile i vandet, i 30 minutter,
  • Hamburgryg er nu klar til servering.
    Velbekomme.
    hamburgerryg

Ernæringsindhold

Kalorier: 510kcalProtein: 37gFedt: 39gMættet fedt: 16gFlerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 17gKolesterol: 133mgNatrium: 185mgKalium: 673mgCalcium: 18mgIron: 5mg
Søgeord hamburgerryg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse

Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Grønlangkål - klassisk opskrift på hjemmelavet stuvet grønkål
Glaseret skinke - Sådan laver du din egen glasering af kød
Grønlangkål - klassisk opskrift på hjemmelavet stuvet grønkål
Kartofler kogetid - Sådan opnår du perfekt kogte kartofler
Stuvet spidskål - Klassiker fra det danske køkken

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

Flere opskrifter i samme kategori

  • dyrekølle
    Dyrekølle i ovn – Opskrift på saftig dyrekølle med bacon
  • Kyllingelår på kartoffelbund
    Kyllingelår på kartoffelbund – Lækker og simpel opskrift
  • gammeldags oksesteg
    Gammeldags oksesteg – Opskrift på en saftig og mør oksesteg
  • lammeculotte
    Lammeculotte - Opskrift på lækker saftig og mørt lammekød

Læserinteraktioner

5 from 2 votes (2 ratings without comment)

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan Tekst og Node. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2025 Madgryden.dk

Bedøm denne opskrift

Your vote:




Fortæl os, hvad du syntes om denne opskrift:

Dette fungerede præcis som skrevet, tak!
Min familie elskede dette!
Tak fordi du deler denne opskrift

Eller skriv med dine egne ord:

A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.