• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Whiskeysauce – velsmagende og cremede sauce

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
whiskysauce
Whiskeysauce – velsmagende og cremede sauce

Whiskysauce – Her får du vores absolutte favorit sauce, når vi snakker om en god bøf. Så skal der selvfølgelig laves en lækker whiskysauce til.
Nu har vi fået lavet en whiskysauce, som vi faktisk syntes smager himmelsk.
Den er utrolig nem at lave.

Vi har set mange opskrifter på whiskysaucer, hvor man skal bruge specielle ingredienser.
Andre hvor man skal lave en hel lage for at få en ordentlig whiskysauce.
Derfor blev vi enige om at det må simpelthen kunne gøres nemmere og bedre.
Det har vi fået denne velsmagende og cremede whiskysauce ud af.
Vi håber i elsker den ligeså meget som os.

Den whisky du skal bruge behøves ikke at være nogen speciel whisky. I vores der brugte vi en skotsk whisky, men du kan bruge en hvilken som helst whisky til denne sauce.

Prøv også vores store hitter, som er denne gode gamle klassiker hakkebøffer med bløde løg og brun sovs

whiskysauce

Whiskeysauce – velsmagende og cremede sauce

Sofus Madsen
Whiskysauce – Den velsmagende og cremede sauce
5 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 14 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 411 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 100 gram Smør
  • 70 gram Tomatpure
  • 1 tsk Sukker
  • 2 tsk Rosmarin (Tørret)
  • 1 tsk Salt
  • Peber
  • 3 spsk Whisky
  • 250 ml Piskefløde (38%)

Sådan gør du
 

  • Kom smør og tomatpure ned i en gryden, og tænd kogepladen på middelvarme.
    Imens smørret smelter, røres der godt rundt.
    Når smørret er smeltet, kommer du sukker, rosmarin, Salt og friskkværnet peber i.
    Det skal nu have lov til at koge op imens du røre rundt i gryden.
    Whisky og piskefløde hældes ved, og det hele skal lige have lov til at koge op imens du røre rundt i blandingen.
    Din whiskysauce er nu klar til servering.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 411kcal (21%)Kulhydrater: 5g (2%)Protein: 3g (6%)Fedt: 43g (66%)Mættet fedt: 27g (169%)Flerumættet fedt: 2gEnkelumættet fedt: 11gTransfedt: 1gKolesterol: 125mg (42%)Natrium: 413mg (18%)Kalium: 247mg (7%)Fiber: 1g (4%)Sukker: 4g (4%)Vitamin A: 1830IU (37%)Vitamin C: 4mg (5%)Calcium: 55mg (6%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord whiskysauce
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: hjemmelavet whisky, hjemmelavet whiskysauce, hvordan laver man whisky, sådan laver man whiskysauce, whiskeysaucer, whisky sauce, whiskysauce

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Kylling i karry – En lækker klassisk ret med ris
Next Post: Millionbøf med pasta – En klassiker fra barndommen »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk