Whiskysauce – Her får du vores absolutte favorit sauce, når vi snakker om en god bøf. Så skal der selvfølgelig laves en lækker whiskysauce til.
Nu har vi fået lavet en whiskysauce, som vi faktisk syntes smager himmelsk.
Den er utrolig nem at lave.
Vi har set mange opskrifter på whiskysaucer, hvor man skal bruge specielle ingredienser.
Andre hvor man skal lave en hel lage for at få en ordentlig whiskysauce.
Derfor blev vi enige om at det må simpelthen kunne gøres nemmere og bedre.
Det har vi fået denne velsmagende og cremede whiskysauce ud af.
Vi håber i elsker den ligeså meget som os.
Den whisky du skal bruge behøves ikke at være nogen speciel whisky. I vores der brugte vi en skotsk whisky, men du kan bruge en hvilken som helst whisky til denne sauce.
Prøv også vores store hitter, som er denne gode gamle klassiker hakkebøffer med bløde løg og brun sovs
Whiskeysauce – velsmagende og cremede sauce
Ingredienser
- 100 gram Smør
- 70 gram Tomatpure
- 1 tsk Sukker
- 2 tsk Rosmarin (Tørret)
- 1 tsk Salt
- Peber
- 3 spsk Whisky
- 250 ml Piskefløde (38%)
Sådan gør du
- Kom smør og tomatpure ned i en gryden, og tænd kogepladen på middelvarme.Imens smørret smelter, røres der godt rundt.Når smørret er smeltet, kommer du sukker, rosmarin, Salt og friskkværnet peber i.Det skal nu have lov til at koge op imens du røre rundt i gryden.Whisky og piskefløde hældes ved, og det hele skal lige have lov til at koge op imens du røre rundt i blandingen.Din whiskysauce er nu klar til servering.Velbekomme.
Skriv et svar