• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Karrysovs

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » sovs » karrysovs
Sådan laver du den bedste sovs med karry
Karrysovs – Bedste opskrift på meget nem og lækker karrysauce

Karrysovs – bedste opskrift på nem og lækker karrysauce

Karrysovs eller karrysauce som det også kaldes, er altid et stort hit
herhjemme.
Når vi får sovsen, får vi det som regel sammen med ris og kylling, og vi ELSKER det.
En karrysovs kan laves i lige nøjagtig den styrke du ønsker, er du til den
milde eller til den stærke smag?
Skulle du ønske din karry sovs med lidt mere cremede smag.
Kom da lidt 1/5 del piskefløde i i stedet for mælk.
Denne karrysauce opskrift er til ca. 4 personer.

Prøv også vores lækre opskrift på kylling i karry

karrysovs opskrift

Karrysovs – nem og bedste opskrift

Sofus Madsen
Nem og lækker karrysauce
5 fra 11 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 2 min
Tilb. tid 10 min
0 min
Samlet tid 12 min
Ret Tilbehør
Køkken dansk
Antal 4 Personer
Kalorier 169 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Karrysovs

  • 2 tsk Karry (Mild)
  • 50 gram Smør
  • 3 spsk Hvedemel
  • 5 dl Mælk
  • Salt

Sådan gør du
 

Karrysovs

  • Kom karry ned i en kasserolle, og brænd det af ved middelvarme i 30 sekunder.
    Dette gør at smagen af karry rigtig kommer frem i din karrysovs.
    Tilsæt smør og rør det godt rundt, tilsæt hvedemel og skru ned på lidt over middelvarme.
    Pisk det det rigtig godt sammen.
    Tilsæt mælk, og rør det godt sammen.
    Nu skal din karrysovs koges stille og roligt op.
    Når karrysovsen koger smages karrysovsen til med salt.
    Skulle din karrysovs være blevet for tyk, tilsæt blot lidt mere mælk til konsistensen er som ønsket.
    Velbekomme.
    karrysovs opskrift

Næringsindhold

Kalorier: 169kcal (8%)Kulhydrater: 7g (2%)Protein: 4g (8%)Fedt: 14g (22%)Mættet fedt: 9g (56%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 4gTransfedt: 0.4gKolesterol: 42mg (14%)Natrium: 128mg (6%)Kalium: 199mg (6%)Fiber: 0.2g (1%)Sukker: 6g (7%)Vitamin A: 520IU (10%)Vitamin C: 0.1mgCalcium: 160mg (16%)Iron: 0.2mg (1%)
Søgeord karry sovs, karrysauce, karrysovs
  • Mørbrad a la creme
  • Wok med oksekød og nudler
  • Hjemmelavet kødboller
  • Mørbradgryde med bacon og pølser
  • Karryketchup

Styrke på din karrysovs

En karrysauce opskrift kan laves i lige nøjagtig den styrke du ønsker, er du til den
milde eller til den stærke smag?
Karry fås også i mange forskellige styrker, så det er vigtigt at du ikke kommer til at gøre din karrysovs for stærk.
Så prøv dig forsigtigt frem, når du laver maden og smag godt på det.


Min karry sovs er desværre blevet for stærk…

Skulle din karry-sovs alligevel blive for stærk, så prøv med en teskefuld sukker, dette vil mildne smagen af karry.
Faktisk kan du bruge sukker i alle saucer, ikke de færdiglavet men dem du selv laver fra bunden.
Du vil blive overrasket over det gør ved en sovs.

Den er desværre blevet for tyk…

Skulle din karrysovs blive for tyk i konsistensen, prøv da at kom lidt mælk i karry-sovsen.
Dette vil gøre din sovs tyndere i konsistensen.

Kan jeg gøre min karrysauce lidt sundere???

Ønsker du at give din karry sovs lidt ekstra grønt, prøv da at rive en squash i sovsen. Dette giver både mere fylde og ekstra grønt.

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: sovs Tags: karrysauce, karrysovs

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Æbletærte med mørdej
Next Post: Hybenmarmelade »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk