Karrysovs

Karrysovs – bedste opskrift på nem og lækker karrysauce
Karrysovs eller karrysauce som det også kaldes, er altid et stort hit
herhjemme.
Når vi får sovsen, får vi det som regel sammen med ris og kylling, og vi ELSKER det.
En karrysovs opskrift kan laves i lige nøjagtig den styrke du ønsker, er du til den
milde eller til den stærke smag?
Skulle du ønske din karry sovs med lidt mere cremede smag.
Kom da lidt 1/5 del piskefløde i i stedet for mælk.
Denne karrysauce opskrift er til ca. 4 personer.
Prøv også vores lækre opskrift på kylling i karry

Ingredienser
Karrysovs
- 2 tsk Karry (Mild)
- 50 gram Smør
- 3 spsk Hvedemel
- 5 dl Mælk
- Salt
Sådan gør du
Karrysovs
- Kom karry ned i en kasserolle, og brænd det af ved middelvarme i 30 sekunder.Dette gør at smagen af karry rigtig kommer frem i din karrysovs.Tilsæt smør og rør det godt rundt, tilsæt hvedemel og skru ned på lidt over middelvarme.Pisk det det rigtig godt sammen.Tilsæt mælk, og rør det godt sammen.Nu skal din karrysovs koges stille og roligt op.Når karrysovsen koger smages karrysovsen til med salt.Skulle din karrysovs være blevet for tyk, tilsæt blot lidt mere mælk til konsistensen er som ønsket.Velbekomme.
Noter
milde eller til den stærke smag?
Karry fås også i mange forskellige styrker, så det er vigtigt at du ikke kommer til at gøre din karrysovs for stærk.
Så prøv dig forsigtigt frem, når du laver maden og smag godt på det.
Nutrition
Styrken på din karrysovs
En karrysauce opskrift kan laves i lige nøjagtig den styrke du ønsker, er du til den
milde eller til den stærke smag?
Karry fås også i mange forskellige styrker, så det er vigtigt at du ikke kommer til at gøre din karrysovs for stærk.
Så prøv dig forsigtigt frem, når du laver maden og smag godt på det.
Sådan gør du din karrysauce mildere
Skulle din karry-sovs alligevel blive for stærk, så prøv med en teskefuld sukker, dette vil mildne smagen af karry.
Faktisk kan du bruge sukker i alle saucer, ikke de færdiglavet men dem du selv laver fra bunden.
Du vil blive overrasket over det gør ved en sovs.
Sådan laver du sovsen tyndere
Skulle din karrysovs blive for tyk i konsistensen, prøv da at kom lidt mælk i karry-sovsen.
Dette vil gøre din sovs tyndere i konsistensen.
Sådan gør jeg min karrysauce sundere
Ønsker du at give din karry sovs lidt ekstra grønt, prøv da at rive en squash i sovsen. Dette giver både mere fylde og ekstra grønt.
Kan du lide denne opskrift på karrysauce?
Hvis du kan lide denne opskrift, så må du meget gerne dele den med dine venner.
Når du deler dine kreationer, må du også gerne tagge Madgryden.dk
Vi elsker at se hvad folk finder på.