Karrysovs

Madgryden.dk » Opskrifter » sovs » karrysovs

Karrysovs – bedste opskrift på nem og lækker karrysauce

Karrysovs eller karrysauce som det også kaldes, er altid et stort hit
herhjemme.
Når vi får sovsen, får vi det som regel sammen med ris og kylling, og vi ELSKER det.
En karrysovs opskrift kan laves i lige nøjagtig den styrke du ønsker, er du til den
milde eller til den stærke smag?
Skulle du ønske din karry sovs med lidt mere cremede smag.
Kom da lidt 1/5 del piskefløde i i stedet for mælk.
Denne karrysauce opskrift er til ca. 4 personer.

Prøv også vores lækre opskrift på kylling i karry

karrysovs eller karrysauce

Karrysovs – Bedste opskrift på karrysauce

5 fra 17 stemmer
Udskriv Pin Rate
Ret: Tilbehør
Køkken: dansk
Søgeord: karry sovs, karrysauce, karrysovs
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
0 minutter
Samlet tid: 12 minutter
Antal: 4 Personer
Kalorier: 169kcal
Forfatter: Sofus Madsen

Ingredienser

Karrysovs

Sådan gør du

Karrysovs

  • Kom karry ned i en kasserolle, og brænd det af ved middelvarme i 30 sekunder.
    Dette gør at smagen af karry rigtig kommer frem i din karrysovs.
    Tilsæt smør og rør det godt rundt, tilsæt hvedemel og skru ned på lidt over middelvarme.
    Pisk det det rigtig godt sammen.
    Tilsæt mælk, og rør det godt sammen.
    Nu skal din karrysovs koges stille og roligt op.
    Når karrysovsen koger smages karrysovsen til med salt.
    Skulle din karrysovs være blevet for tyk, tilsæt blot lidt mere mælk til konsistensen er som ønsket.
    Velbekomme.
    karrysovs eller karrysauce

Noter

En karrysauce eller karrysovs kan laves i lige nøjagtig den styrke du ønsker, er du til den
milde eller til den stærke smag?
Karry fås også i mange forskellige styrker, så det er vigtigt at du ikke kommer til at gøre din karrysovs for stærk.
Så prøv dig forsigtigt frem, når du laver maden og smag godt på det.

Nutrition

Kalorier: 169kcal | Kulhydrater: 7g | Protein: 4g | Fedt: 14g | Mættet fedt: 9g | Flerumættet fedt: 1g | Enkelumættet fedt: 4g | Transfedt: 0.4g | Kolesterol: 42mg | Natrium: 128mg | Kalium: 199mg | Fiber: 0.2g | Sukker: 6g | Vitamin A: 520IU | Vitamin C: 0.1mg | Calcium: 160mg | Iron: 0.2mg

Styrken på din karrysovs

En karrysauce opskrift kan laves i lige nøjagtig den styrke du ønsker, er du til den
milde eller til den stærke smag?
Karry fås også i mange forskellige styrker, så det er vigtigt at du ikke kommer til at gøre din karrysovs for stærk.
Så prøv dig forsigtigt frem, når du laver maden og smag godt på det.


Sådan gør du din karrysauce mildere

Skulle din karry-sovs alligevel blive for stærk, så prøv med en teskefuld sukker, dette vil mildne smagen af karry.
Faktisk kan du bruge sukker i alle saucer, ikke de færdiglavet men dem du selv laver fra bunden.
Du vil blive overrasket over det gør ved en sovs.

Sådan laver du sovsen tyndere

Skulle din karrysovs blive for tyk i konsistensen, prøv da at kom lidt mælk i karry-sovsen.
Dette vil gøre din sovs tyndere i konsistensen.

Sådan gør jeg min karrysauce sundere

Ønsker du at give din karry sovs lidt ekstra grønt, prøv da at rive en squash i sovsen. Dette giver både mere fylde og ekstra grønt.

Kan du lide denne opskrift på karrysauce?

Hvis du kan lide denne opskrift, så må du meget gerne dele den med dine venner.
Når du deler dine kreationer, må du også gerne tagge Madgryden.dk
Vi elsker at se hvad folk finder på.

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner