Tatarsauce er en klassiker, der passer perfekt til mange fiskeretter. Denne opskrift giver dig en kold sauce, som er meget nem at lave.
Tatarsauce er en fremragende kold sauce til fisk, der tilføjer en himmelsk smag til mange forskellige fiskeretter. Denne tartare sauce er især kendt for at være det perfekte tilbehør til fish 'n' chips, hvor dens unikke smag virkelig kommer til sin ret og fuldender denne klassiske ret.
Tatarsauce
Tatarsauce er en klassiker, der passer perfekt til mange fiskeretter. Denne opskrift giver dig en kold sauce, som er meget nem at lave.
Ingredienser
- 75 gram Mayonnaise
- 150 gram Creme fraiche
- 30 gram Kapers (Fint Hakket)
- 100 gram Drueagurk (Fint hakket)
- 1 stk Rødløg (Fint hakket)
- 1 tsk dijon sennep
- citronsaft
- Salt
- Friskkværnet peber
sådan gør du
Tatarsauce
- Alle ingredienser kommes i en skål, og røres rundt.Smag din tatarsauce til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier: 125kcalKulhydrater: 3gProtein: 1gFedt: 12gMættet fedt: 3gFlerumættet fedt: 0.01gEnkelumættet fedt: 0.003gNatrium: 236mgKalium: 25mgFiber: 0.3gSukker: 1gVitamin A: 19IUVitamin C: 1mgCalcium: 4mgIron: 0.1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Fish and chips - En opskrift med sauce tartare og pomfritter
Ørred i ovn - Opskrift på regnbueørred grill eller i ovn
Ovnbagt ørredfilet - opskrift på ørredfilet i ovn
Indbagt laks med spinat og butterdej - laks på 30 minutter
Helstegt rødspætte - Stegt rødspættefilet med persillesovs
Skriv et svar