• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Fish and Chips

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Fish and Chips
Fish and chips opskrift med hjemmelavede pomfritter og tatarsauce
opskrift med hjemmelavede pomfritter og tatarsauce

Fish and chips en sand klassiker fra England. Når man er i England, vil man kunne se salgssteder på nærmest hvert en gadehjørne, hvor de sælger disse lækre indbagte fisk. Man kan sammenligne populariteten med vores fiskefilet med pomfritter, så populært er denne ret i England.
Men heldigvis kan vi lave vores egen lækre hjemmelavede indbagte fisk, nøjagtig som de laver den i England.
Denne Opskrift er lavet til i alt 4 personer.

Hvis du godt kan lidt indbagt fisk som fish and chips, så prøv vores lækre indbagte laks med spinat og butterdej.

fish and chips

Fish and chips

Sofus Madsen
Hjemmelavede pomfritter og tatarsauce
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 1 t 15 min
Samlet tid 1 t 30 min
Ret Hovedret
Køkken England
Antal 4 Personer
Kalorier 4470 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Pomfrites

  • 8 stk Bage kartofler
  • 2 liter rapsolie
  • 3 tsk Groft salt

Beignetdej

  • 2 stk Æg
  • 1,5 dl Mælk
  • 1/2 tsk Salt
  • 100 gram Hvedemel

Fisk

  • 500 gram Torskefilet

Tatarsauce

  • 75 gram Mayonnaise
  • 150 gram Creme fraiche
  • 30 gram Kapers (Fint Hakket)
  • 100 gram Drueagurk (Fint hakket)
  • 1 stk Rødløg (Fint hakket)
  • 1 tsk dijon sennep
  • 1 tsk Citronsaft
  • Salt
  • Friskkværnet peber

Sådan gør du
 

Pommes frites

  • Kartoflerne renses og skæres ud i stænger på 1×1 cm.Stængerne koges i 10 minutter, de skal stadig være faste.Kom stængerne ned i koldt vand i ca. 2 timer, hvor du skifter hvert ½ time.Vandet sigtes fra og kartofler dubbes af på et tørt stykke viskestykke.
    Hæld olie ned i en gryde, og lad det varme op til ca. 180 grader.Stængerne lægges ned i olien, og friter dem til de er sprøde og gyldenbrune.Pommes friter tages op, og lægges på noget fedtsugende papir.
    Drys lidt salt over pommes friterne og server dem.

Beignetdej

  • kom alle beignet ingredienser ned ned i en skål, og pisk det hele rigtig godt sammen.

Torskefilet

  • Torsken renses for ben, skylles og tørres grundigt.
    Torsken skæres ud i passende stykker , ca. 4-5 stykker.
    Hæld olie ned i en gryde, og lad det varme op til ca. 180 grader.
    Vend fisken i dejen, og kom dem forsigtig ned i olien, stykker steget til de er gyldne, og vend dem jævnligt rundt i olien.

Tatarsauce

  • Alle ingredienser kommes i en skål, og røres rundt.Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Kalorier: 4470kcal (224%)Kulhydrater: 24g (8%)Protein: 28g (56%)Fedt: 481g (740%)Mættet fedt: 50g (313%)Flerumættet fedt: 322gEnkelumættet fedt: 75gKolesterol: 60mg (20%)Natrium: 776mg (34%)Kalium: 647mg (18%)Fiber: 3g (13%)Sukker: 3g (3%)Vitamin A: 142IU (3%)Vitamin C: 3mg (4%)Calcium: 90mg (9%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord fish and chips
  • Pasta med spinat
  • Opskrifter
  • Indbagt hvidløgsbrød
  • Hvidløgs dip
  • Privatlivspolitik
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter Tags: fish and chips, fish and chips aalborg, fish and chips opskrift, fisk opskrift, opskrift fish and chips

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Stegte ål
Next Post: Pandebrød »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk