Fish and Chips

Madgryden.dk » Opskrifter » Hovedretter » Fish and Chips
Fish and chips opskrift med hjemmelavede pomfritter og tatarsauce
opskrift med hjemmelavede pomfritter og tatarsauce

Fish and chips – opskrift med sauce tartare og pomfritter

Her får du min bedste opskrift, på en sand klassiker fra England. Når man er i England, vil man kunne se salgssteder på nærmest hvert en gadehjørne, hvor de sælger disse lækre indbagte fisk. Man kan sammenligne populariteten med vores fiskefilet med pomfritter, så populært er denne ret i England.
Men heldigvis kan vi lave vores egen lækre hjemmelavede indbagte fisk, nøjagtig som de laver den i England.
Denne opskrift på fish and chips er til i alt 4 personer.

Prøv også vores lækre Indbagt laks med spinat og butterdej – laks på kun 30 minutter

fish and chips

Fish and chips – Nem og bedste opskrift

Sofus Madsen
Hjemmelavede pomfritter og tatarsauce
5 fra 1 stemme
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time 15 minutter
0 minutter
Samlet tid 1 time 30 minutter
Ret Hovedret
Køkken England
Antal 4 Personer
Kalorier 4470 kcal

Ingredienser
  

Pomfrites

Beignetdej

Fisk

Sådan gør du
 

Pommes frites

  • Kartoflerne renses og skæres ud i stænger på 1×1 cm.Stængerne koges i 10 minutter, de skal stadig være faste.Kom stængerne ned i koldt vand i ca. 2 timer, hvor du skifter hvert ½ time.Vandet sigtes fra og kartofler dubbes af på et tørt stykke viskestykke.
    Hæld olie ned i en gryde, og lad det varme op til ca. 180 grader.Stængerne lægges ned i olien, og friter dem til de er sprøde og gyldenbrune.Pommes friter tages op, og lægges på noget fedtsugende papir.
    Drys lidt salt over pommes friterne og server dem.

Beignetdej

  • kom alle beignet ingredienser ned ned i en skål, og pisk det hele rigtig godt sammen.

Fish and chips

  • Torskefilet renses for ben, skylles og tørres grundigt.
    Torsken skæres ud i passende stykker , ca. 4-5 stykker.
    Hæld olie ned i en gryde, og lad det varme op til ca. 180 grader.
    Vend fisken i dejen, og kom dem forsigtig ned i olien, stykker steget til de er gyldne, og vend dem jævnligt rundt i olien.

Tatarsauce

  • Alle ingredienser kommes i en skål, og røres rundt.Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
    Velbekomme.
    fish and chips

Nutrition

Kalorier: 4470kcalKulhydrater: 24gProtein: 28gFedt: 481gMættet fedt: 50gFlerumættet fedt: 322gEnkelumættet fedt: 75gKolesterol: 60mgNatrium: 776mgKalium: 647mgFiber: 3gSukker: 3gVitamin A: 142IUVitamin C: 3mgCalcium: 90mgIron: 1mg
Søgeord fish and chips
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner