Sandkage – Den gode gamle klassiske opskrift. Mange sandkager kan godt være lidt tørre, dette er denne kage bestemt ikke.
Sandkage – Den gode gamle klassiske opskrift.
Med denne opskrift, får du en kage der virkelig er lækker og saftig.
Mange sandkager kan godt være lidt tørre at spise, dette er denne her bestemt ikke.
Få her opskriften på den lækreste hjemmelavede citronmåne.
Sandkage
Sandkage – Den gode gamle klassiske opskrift. Mange sandkager kan godt være lidt tørre, dette er denne kage bestemt ikke. Madgryden.dk
Ingredienser
- 250 gram Blødt smør
- 250 gram Sukker
- 4 stk Æg
- 250 gram Hvedemel
- 1 tsk Bagepulver
- 1 stk Revet skal fra en citron
sådan gør du
- Pisk smør og sukker sammen til det bliver hvidt.Tilsæt æggene et efter et, pisk det så der kommer luft i dejen.Bland mel og citron skallen i, og ælt det godt.Tilsæt bagepulver og vend det forsigt i dejen.Læg et stykke bagepapir i bageformen, og fyld formen ⅔ del op med dej.Sæt kagen ind i en kold ovn, og tænd den på 175 grader på midterste rille.Kagen bages ca. i 1 time.Stil din sandkage på en rist og lad den køle af.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier: 459kcalKulhydrater: 55gProtein: 4gFedt: 26gMættet fedt: 16gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 1gKolesterol: 69mgNatrium: 237mgKalium: 42mgFiber: 1gSukker: 31gVitamin A: 784IUVitamin C: 0.04mgCalcium: 13mgIron: 1mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar