Sandkage opskrift

Sandkage
Sandkage opskrift – Klassisk opskrift på en lækker svampet sandkage

Sandkage –  Den gode gamle klassiske opskrift.
Med denne opskrift, får du en kage der virkelig er lækker og saftig.
Mange sandkager kan godt være lidt tørre at spise, dette er denne her bestemt ikke.

Få her opskriften på den lækreste hjemmelavede citronmåne.

Sandkage

Sandkage opskrift – Klassisk opskrift på en lækker svampet sandkage

Sofus Madsen
Lækker saftig opskrift på sandkage
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time 15 minutter
Ret kage
Køkken dansk
Antal 8 Personer
Kalorier 459 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Pisk smør og sukker sammen til det bliver hvidt.
    Tilsæt æggene et efter et, pisk det så der kommer luft i dejen.
    Bland mel og citron skallen i, og ælt det godt.
    Tilsæt bagepulver og vend det forsigt i dejen.
    Læg et stykke bagepapir i bageformen, og fyld formen 2/3 del op med dej.
    Sæt kagen ind i en kold ovn, og tænd den på 175 grader på midterste rille.
    Kagen bages ca. i 1 time.
    Stil kagen på en rist og lad den køle af.
    Velbekomme.

Nutrition

Kalorier: 459kcalKulhydrater: 55gProtein: 4gFedt: 26gMættet fedt: 16gFlerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 7gTransfedt: 1gKolesterol: 69mgNatrium: 237mgKalium: 42mgFiber: 1gSukker: 31gVitamin A: 784IUVitamin C: 0.04mgCalcium: 13mgIron: 1mg
Søgeord klassisk sandkage, sandkage, sandkage opskrift
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner