Pizza

Pizza – Bedste opskrift på den lækreste pizzadej

Hjemmelavet pizza – med denne guide er du sikker på at få den perfekte pizzadej. Det fantastiske ved at lave pizzaen selv, er at du selv kan bestemme smagen af den. Til sådan en lækkerbiksen, høre der selvfølgelig en hjemmelavet hvidløgstil, som vi også har lavet den komplette guide til.

Prøv at lav den helt klassiske margherita, eller hvad med en lækker pizza med skinke og rucola ? mulighederne er mange, når man laver sin egen hjemmelavet pizza.

Billedet af min hjemmelavet pizza, er en som jeg har lavet med salat og kebab. Hvis du er til salatpizza, så syntes jeg du skulle give den et skud.

Prøv vores lækre opskrift på Indbagt hvidløgsbrød

pizza

Pizza – Bedste opskrift

Sofus Madsen
Fantastisk opskrift på den bedste pizza.
5 fra 2 stemmer
Forb. tid 25 minutter
Tilb. tid 15 minutter
0 minutter
Samlet tid 40 minutter
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Antal 4 Personer
Kalorier 15 kcal

Ingredienser
  

Pizzadej

Pizzasauce

Sådan gør du
 

Pizzadej

  • smuldrgæren i en skål, tilsæt vand.
    Rør rundt i skålen til gæren er opløst.
    Tilsæt de resterende ingredienser, og ælt det godt sammen.
    Stil pizzadej til hævning et lunt sted i ca. 1 time, med husholdningsfilm over.
    Del dejen i 4 portioner. træk hver dej ud og rul den meget tyndt ud.

Pizzasauce

  • Kom olivenolie på en pande , tilsæt hvidløg og rør det godt sammen.
    Når det har fået lidt farve, tilsætter du de resterende ingredienser.
    Når saucen er i kog, tages panden af.
    Si pizzasauce i en grovmasket si, mos det godt med en ske.
    Det resterende i sien kasseres.
    Saucen bringes atter i kog, og skal nu simre i ca. 5 minutter.

Pizza

  • Smør saucen udover pizzaen, kom kebab og revet ost ovenpå.
    Bag pizza i ca. 15 minutter ved 250 grader.
    Kom salat og dressing ovenpå pizza.
    Velbekomme.
    pizza

Noter

Når du bygger en pizza op, så er der en rækkefølge der er vigtigt at følge.
Først smøre du pizzadejen med den hjemmelavede tomatsauce.
Derefter kommes osten ovenpå tomatsauce.
Til sidst slutter du af med fyldet, alt det kød og grønt du ønsker på pizzaen.

Nutrition

Kalorier: 15kcalKulhydrater: 1gProtein: 1gFedt: 1gMættet fedt: 0.1gFlerumættet fedt: 0.1gEnkelumættet fedt: 1gNatrium: 150mgKalium: 44mgFiber: 1gSukker: 0.02gVitamin A: 19IUVitamin C: 0.4mgCalcium: 5mgIron: 0.2mg
Søgeord pizza, pizzadej
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse


Sådan bages pizza i ovnen

Tænd ovnen i rigtig god tid, og gerne på 300 grader hvis det er muligt. Hvis den ikke kan 300 grader, så skruer du bare så højt op som du overhovedet kan. Det er vigtigt at du ikke bruger varmluft når du bager pizzaen, det gør at skorperne udtørrer.

Når du bager pizzaen, så brug altid pizzasten, bagestål eller til nød kan en bageplade også bruges. Jeg syntes at man får den bedste sprøde skorpe, med enten pizzasten eller bagestål.

Hvor meget fyld på pizza?

Pizzaen bliver ikke bedre af at du overdynger den med fyld. du kan godt have op til 5 forskellige slags fyld, men hold tilbage på mængden af de forskellige slags fyld.
Læg fyldet lækkert ved siden af hinanden, så er du sikker på at få den bedste pizza.

Sådan bruger du din pizzaspade

Drys lidt mel på din pizzaspade, så mindsker du risikoen for at den klæber sig fast til din pizzaspade.
Læg evt. din pizzadej på pizzaspaden efter du har drysset lidt mel på spaden.
Herefter kan du komme dit fyld på pizza, det gør som regel det hele lidt nemmere.

Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner