• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Indbagt hvidløgsbrød

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Boller » Indbagt hvidløgsbrød
Indbagt hvidløgsbrød
Hvidløgsbrød – pizzamandens bedste opskrift

Indbagt hvidløgsbrød, som indeholder en lækker hjemmelavet hvidløgsolie, og pizzatopping efter ønske.
I går da vi lavede hjemmelavede pizza, blev vi enige om at vi skulle prøve at lave hvidløgsbrød.
Hvad var mere oplagt, end at prøve at lave pizzamandens indbagte hvidløgsbrød.
Det er meget nem at lave sit eget brød, det der tager tid det er lige hævningen af dejen.
Jeg garantere dig for at den smager himmelsk, og du fremadrettet selv laver din brød med hvidløg.
Denne opskrift er til 4 personer.

Indbagt hvidløgsbrød – Prøv også vores lækre opskrift på Hjemmelavet pizza – pizza med hjemmelavet tomatsauce her.

indbagt hvidløgsbrød

Indbagt hvidløgsbrød – pizzamandens bedste opskrift

Sofus Madsen
Sådan laver du indbagt hvidløgsbrød som du køber ved pizzamanden
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 1 t
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 1 t 15 min
Ret Tilbehør
Køkken Italiensk
Antal 4 personer
Kalorier 244 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 15 Gram Gær
  • 1 dl Vand
  • 1,5 Spsk olivenolie
  • 150 Gram Hvedemel
  • 0,5 tsk Salt

Hvidløgsfyld

  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 stk Fede hvidløg
  • 0,5 tsk Oregano (Tørret)
  • Pizzatopping ost

Sådan gør du
 

pizzadej

  • smuldre gæren i en skål, tilsæt vand.
    Rør rundt i skålen til gæren er opløst.
    Tilsæt de resterende ingredienser, og ælt det godt sammen.
    Stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time, med husholdningsfilm over.

Hvidløgsfyld

  • Kom alle ingredienser i en skål minus pizzatopping ost, og rør det godt rundt.
    Sæt det på køl til det skal bruges.

Efter hævning

  • Del dejen i 2.
    Træk dejen ud, og rul den meget tyndt ud.
    Smør hvidløgsfyldet ud, og drys efter ønske pizzatopping ud oven på.
    Luk fyldet inde, ved at klemme enderne sammen, omkring fyldet, så det bliver en lukket pølse.
    bag hvidløgsbrødene i ca. 15 minutter ved 250 grader, til de er gyldne.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 244kcal (12%)Kulhydrater: 27g (9%)Protein: 5g (10%)Fedt: 14g (22%)Mættet fedt: 2g (13%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 9gNatrium: 51mg (2%)Kalium: 68mg (2%)Fiber: 4g (17%)Sukker: 0.01gVitamin A: 2IUVitamin C: 0.2mgCalcium: 30mg (3%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord indbagt hvidløgsbrød
  • Pizzasauce
  • Paninibrød
  • Skinkehorn med ost
  • Farserede porrer
  • Indbagt svinemørbrad
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Boller Tags: brød med hvidløg, hvidløgsbrød, hvidløgsbrød pizzamanden, indbagt hvidløgsbrød, indbagt pizza, online pizza, pizza, pizza menu, pizzamandens brød

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Mørbrad a la creme
Next Post: Citronkage »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk