Pandebrød er lette at tilberede og smager virkelig fantastisk. De kan bruges som tilbehør eller fyldes med lækre ingredienser. Få opskriften her på Madgryden.dk
Pandebrød er utroligt nemme at lave og smager fantastisk. De anvendes ofte både som tilbehør til måltider og som en form for pitabrød fyldt med lækkerier. Jeg har valgt at bruge gær, så fladbrødene skal hæve i 30 minutter, hvilket gør dem dejligt luftige og dermed også velegnede til madpakken dagen efter.
Hvis du ikke har tid til at lade dem hæve, kan du blot anvende bagepulver i stedet for gær. Opskriften giver 6 lækre hjemmelavede fladbrød.
Pandebrød - opskrift på lækre fladbrød
Ingredienser
- 1 dl Lunkent vand
- 25 gram Gær
- 1 dl Mælk
- 0,5 dl rapsolie
- 1 tsk Salt
- 400 gram Hvedemel
sådan gør du
- Kom lunkent vand i en skål, og smuldre gær deri og rør gæren ud.Kom mælk, rapsolie og salt i en skål og rør det rigtig godt sammen.
- Tilsæt hvedemel lidt efter lidt mens det æltes godt sammen.Når dejen er rørt sammen stilles den til hævning i 30 minutter med et viskestykker henover skålen.
- Drys lidt mel over dejen, og ælt den nænsomt.Dejen deles i 6 lige store dele.
- Brødene formes små brød, og kommes på en pande med lidt olie.Brødene bage ved høj varme i 1-2 minutter på hvert side.
- Brødene serveres straks.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Prøv nogle af vores andre lækre opskrifter:
Focaccia - Opskrift på nem hjemmebagt italiensk brød
Paninibrød - Den bedste panini opskrift på italiensk brød
Indbagt hvidløgsbrød - Opskrift på hjemmelavede hvidløgsbrød
Snobrød - opskrift på nem snobrødsdej
Burgerboller - Opskrift på luftige boller til din burger.
Skriv et svar