• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Pandebrød

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Salater og Tilbehør » Pandebrød
Pandebrød - Meget nem opskrift på de lækreste fladbrød
Pandebrød – Meget nem opskrift på de lækreste fladbrød

Pandebrød er meget nemme at lave, og smager virkelig fantastiske. Vi bruger dem til rigtig meget både som tilbehør til maden, og som en slags pitabrød med lækker fyld.
Da jeg har valgt at bruge gær, skal fladbrødene stå og hæve i 30 minmutter.
Det gør dem ekstra lækre luftige, og derfor også gode til madpakken dagen efter.
Har du ikke tid til at have dem til at hæve, brug da blot bagepulver i stedet for gær.
Denne opskrift giver 6 stk lækre hjemmelavede fladbrød.

Prøv også vores lækre opskrift på Tzatziki, som passer fantastisk til disse pandebrød.

pandebrød

Pandebrød – opskrift på lækre fladbrød

Sofus Madsen
Sådan laver du nemt din fladbrød
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 5 min
5 min
Samlet tid 10 min
Ret brød
Køkken dansk
Antal 6 Stk
Kalorier 310 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 1 dl Lunkent vand
  • 25 gram Gær
  • 1 dl Mælk
  • 0,5 dl rapsolie
  • 1 tsk Salt
  • 400 gram Hvedemel

Sådan gør du
 

  • Kom lunkent vand i en skål, og smuldre gær deri og rør gæren ud.
    Kom mælk, rapsolie og salt i en skål og rør det rigtig godt sammen.
    Tilsæt hvedemel lidt efter lidt mens det æltes godt sammen.
    Når dejen er rørt sammen stilles den til hævning i 30 minutter med et viskestykker henover skålen.
  • Drys lidt mel over dejen, og ælt den nænsomt.
    Dejen deles i 6 lige store dele.
    Brødene formes små brød, og kommes på en pande med lidt olie.
    Brødene bage ved høj varme i 1-2 minutter på hvert side.
    Brødene serveres straks.
    Velbekomme.

Næringsindhold

Kalorier: 310kcal (16%)Kulhydrater: 48g (16%)Protein: 10g (20%)Fedt: 10g (15%)Mættet fedt: 1g (6%)Flerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 2gKolesterol: 2mg (1%)Natrium: 73mg (3%)Kalium: 123mg (4%)Fiber: 7g (29%)Sukker: 1g (1%)Vitamin A: 27IU (1%)Vitamin C: 0.01mgCalcium: 66mg (7%)Iron: 2mg (11%)
Søgeord fladbrød, pandebrød
  • Bananpandekager
  • Persillesovs – Sådan laver du en lækker sovs med persille
  • Stegt rødspættefilet med persillesovs
  • Varme hveder
  • Coleslaw
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Hovedretter, Salater og Tilbehør Tags: fladbrød, fladbrød opskrift, fladbrød på pande, pandebrød, pandebrød opskrift, pandebrød på pande

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Fish and Chips
Next Post: Koldhævede boller »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk