Pandebrød er lette at tilberede og smager virkelig fantastisk. De kan bruges som tilbehør eller fyldes med lækre ingredienser. Få opskriften her på Madgryden.dk
Pandebrød er utroligt nemme at lave og smager fantastisk. De anvendes ofte både som tilbehør til måltider og som en form for pitabrød fyldt med lækkerier. Jeg har valgt at bruge gær, så fladbrødene skal hæve i 30 minutter, hvilket gør dem dejligt luftige og dermed også velegnede til madpakken dagen efter.
Hvis du ikke har tid til at lade dem hæve, kan du blot anvende bagepulver i stedet for gær. Opskriften giver 6 lækre hjemmelavede fladbrød.
Prøv også vores lækre opskrift på Tzatziki
Pandebrød - opskrift på lækre fladbrød
Pandebrød er lette at tilberede og smager virkelig fantastisk. De kan bruges som tilbehør eller fyldes med lækre ingredienser. Få opskriften her på Madgryden.dk
Ingredienser
- 1 dl Lunkent vand
- 25 gram Gær
- 1 dl Mælk
- 0,5 dl rapsolie
- 1 tsk Salt
- 400 gram Hvedemel
Sådan gør du
- Kom lunkent vand i en skål, og smuldre gær deri og rør gæren ud.Kom mælk, rapsolie og salt i en skål og rør det rigtig godt sammen.
- Tilsæt hvedemel lidt efter lidt mens det æltes godt sammen.Når dejen er rørt sammen stilles den til hævning i 30 minutter med et viskestykker henover skålen.
- Drys lidt mel over dejen, og ælt den nænsomt.Dejen deles i 6 lige store dele.
- Brødene formes små brød, og kommes på en pande med lidt olie.Brødene bage ved høj varme i 1-2 minutter på hvert side.
- Brødene serveres straks.Velbekomme.
Ernæringsindhold
Kalorier: 310kcalKulhydrater: 48gProtein: 10gFedt: 10gMættet fedt: 1gFlerumættet fedt: 6gEnkelumættet fedt: 2gKolesterol: 2mgNatrium: 73mgKalium: 123mgFiber: 7gSukker: 1gVitamin A: 27IUVitamin C: 0.01mgCalcium: 66mgIron: 2mg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Skriv et svar