• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Paninibrød

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Boller » Paninibrød
Paninibrød -  Bedste opskrift på de lækreste hjemmelavede panini brød
Paninibrød – Bedste panini opskrift på italienske brød

Paninibrød – Bedste panini opskrift på italienske brød

Paninibrød er en rigtig italiensk klassiker, som er en italiensk sandwich. Brug lige nøjagtig det fyld du kan lidt, et bud kunne være kylling, pesto, serano og frisk salat. Mulighederne er virkelig mange, og er helt fantastisk til en let aftensmad. Lun dem blot i paninimaskinen eller i ovnen ved 200 grader i ca. 5 minutter. Så er disse panini sandwich ligeså gode som den dag du bagte dem.

Opskriften giver i alt 12 stk. lækre hjemmebagte paninibrød.

Prøv vores lækre opskrift på spaghetti carbonara

paninibrød

Paninibrød

Sofus Madsen
Lækre hjemmelavede italienske brød
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 1 t 20 min
Tilb. tid 10 min
0 min
Samlet tid 1 t 30 min
Ret brød
Køkken Italiensk
Antal 12 stk
Kalorier 161 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Paninibrød

  • 25 gram Gær
  • 2 dl Lunkent vand
  • 0,5 tsk Groft salt
  • 1 tsk Sukker
  • 1 dl Mælk
  • 0,5 dl olivenolie
  • 100 gram groft mel
  • 300 gram Hvedemel

Pensling

  • 1 stk Sammenpisket æg

Sådan gør du
 

Paninidej

  • Smuldre gæren ned i en skål, og kom lunkent vand sammen med.
    Gæren røres helt ud.
    Tilsæt de resterende ingredienser, og ælt dejen godt igennem:
    Dejen er perfekt når den er smidig og slipper skålens kanter.
    Pas på at dejen ikke bliver for tør.
    Stil nu dejen til hævning i 1 time ved stuetemperatur.

Paninibrød

  • Tænd ovnen på 200 grader i almindelig ovn.
    Dejen deles ud i 12 stykker.
    Rul hvert stykke dej ud til en oval stykke brød, hvor hvert stykke har en længde på ca. 15 cm i længden.
    Læg dem over på en bageplade med et stykke bagepapir, og pensl dem.
    Brødene skal nu hæve i ca. 20 minutter.
    Bag brødene i ca. 10 minutter.
    Når de er bagt, kommes de på en bagerist til afkøling.
    Fyld paninibrød med det foretrukne fyld og nyd dem lune.
    Velbekomme.
    paninibrød

Næringsindhold

Kalorier: 161kcal (8%)Kulhydrater: 24g (8%)Protein: 5g (10%)Fedt: 5g (8%)Mættet fedt: 1g (6%)Flerumættet fedt: 0.4gEnkelumættet fedt: 3gKolesterol: 1mgNatrium: 21mg (1%)Kalium: 53mg (2%)Fiber: 4g (17%)Sukker: 0.5g (1%)Vitamin A: 14IUVitamin C: 0.003mgCalcium: 28mg (3%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord paninibrød
  • Jordbæris
  • Bløde løg
  • Kold kartoffelsalat
  • Stegt rødspættefilet med persillesovs
  • Pandebrød

Tips til paninibrød

Hvis du ikke får spist alle de panini brød du har lavet, så kan du rolig gemme dem et par dage i en pose.
Hvis de skal gemmes i længere tid, kan du rolig fryse dem ned. de kan sagtens holde sig i 3 mdr. i fryseren, uden at der sker noget ved dette.

Hvis du ikke er så meget til grove paninibrød. Så kan du med succes lavede de 100 gram grovmel om til hvedemel. så i alt bruger du 400 gram hvedemel i denne panini opskrift.

Har du ikke en paninimaskine, kan du sagtens lavede de lækreste panini sandwich alligevel.
Kom dine brød ind i ovnen ved 200 grader i ca. 5 minutter. Så bliver dine brød rigtig lækre sprøde.

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Boller Tags: panini brød, panini opskrift, paninibrød

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Pølsetoast
Next Post: Spareribs med barbecue marinade »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk