Marengskys – sådan laver du de lækreste kyskager

Madgryden.dk » Opskrifter » Kage » Marengskys – sådan laver du de lækreste kyskager
marengskys-kyskager
Marengs opskrift – den perfekt kyskage opskrift

Marengskys eller kyskager som de også bliver kaldt. Er noget de fleste kender rigtig godt.
Jeg husker tydeligt hjemme ved min bedstemor, der var der altid kyskager på bordet til kaffen.
Vi elskede dem alle, når de kom på bordet.
Den anden dag skulle jeg lige prøve at lave dem herhjemme, og hittet er ligeså stor endnu.
Børnene elskede marengskys ligeså meget som jeg selv gjorde dengang.
Marengs kys opskriften kan du også bruge til mange andre ting, marengs gør sig særdeles godt som topping.
Opskriften på kys kager giver ca. 40 stk.

Marengskys – Prøv også vores lækre Guldlagkage, som er en lagkage med lagkagebund og marengs

marengskys-kyskager

Marengskys – sådan laver du de perfekte kyskager

Sofus Madsen
En klassiker indenfor kager
5 fra 1 stemme
Forb. tid 4 minutter
Tilb. tid 1 time
Samlet tid 1 time
Ret kage
Køkken dansk
Antal 40 stk
Kalorier 16 kcal

Ingredienser
  

Sådan gør du
 

  • Marengskys
  • Hviderne piskes sammen til det skummer.
    Tilsæt sukker lidt efter lidt, mens der piskes hele tiden.
    Sådan skal du blive ved til blandingen bliver sej.
    Vend med forsigtighed flormelis i med en dejskraber.
    kom massen i en sprøjtepose, og lav små toppe på en bageplade med bagepapir.
    Bag dine marengskys ved 100 grader ved varmluft, i 1 time.
    Ovnen slukkes og kyskagerne bages videre af eftervarmen.
    Når ovnen er kold, er dine marengskys klar til at blive spist.
    Velbekomme.

Nutrition

Kalorier: 16kcalKulhydrater: 4gProtein: 0.01gFedt: 0.01gNatrium: 0.2mgKalium: 0.2mgSukker: 4gCalcium: 0.05mgIron: 0.003mg
Søgeord kyskager, marengskys
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Sofus Madsen

Skriv en kommentar

Bedøm opskriften med antal stjerner