• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Kanelkage uden æg

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Kage » Kanelkage uden æg
kanelkage uden æg
Kanelkage – bedste opskrift på svampet kage med kanel

Kanelkage – bedste opskrift på svampet kage med kanel

Kanelkage er en sand klassiker, som er en kage jeg virkelig holder meget af. Heldigvis elsker mine børn og konen, den ligeså meget som jeg gør. Derfor står den ofte på kagebordet, når vi skal holde fødselsdage.
kagen uden æg er virkelig nem at lave, og så tager den ikke langtid lige at lave. Denne kanelkage uden æg blev virkelig god, og man kan overhovedet ikke smage at der ikke er æg i den.
Opskriften giver en kanelkage på 23×33 cm.

Prøv også vores opskrift på de lækre boller uden æg

kanelkage uden æg

Kanelkage uden æg

Sofus Madsen
Lækker og svampet kanelkage
4.75 fra 4 stemmer
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 10 min
Tilb. tid 30 min
0 min
Samlet tid 30 min
Ret kage
Køkken dansk
Antal 1 Bradepande
Kalorier 5813 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

Kanelkage uden æg

  • 150 gram Smør
  • 400 gram Sukker
  • 425 gram Hvedemel
  • 4 tsk Natron
  • 5 dl Kærnemælk

Chokoladeglasur

  • 50 gram Smør
  • 250 gram Flormelis
  • 2 tsk Vaniljesukker
  • 1 spsk Kakao
  • 3 spsk Lunkent vand

Sådan gør du
 

Kanelkage uden æg

  • Pisk smør og sukker sammen.
    Mælken piskes i.
    De øvrige ingredienser tilsættes og det røres godt sammen.
    Dejen kommes i en bradepande (23x33cm).
    Bag kanelkage ved 200 grader i ca. 30 minutter

Chokoladeglasur

  • Ingredienserne til glasuren røres sammen i en gryde.
    Chokoladeglasuren smøres ud, når kanelkage uden æg næsten er afkølet.
    Velbekom.
    kanelkage uden æg

Næringsindhold

Kalorier: 5813kcal (291%)Kulhydrater: 999g (333%)Protein: 62g (124%)Fedt: 184g (283%)Mættet fedt: 113g (706%)Flerumættet fedt: 9gEnkelumættet fedt: 47gTransfedt: 7gKolesterol: 485mg (162%)Natrium: 2923mg (127%)Kalium: 1206mg (34%)Fiber: 12g (50%)Sukker: 671g (746%)Vitamin A: 5823IU (116%)Calcium: 695mg (70%)Iron: 20mg (111%)
Søgeord kanelkage, kanelkage uden æg
  • Boller uden æg
  • Citronkage
  • Æbletærte med mørdej
  • Ølkage
  • Bananpandekager

Tips til kanelkage opskrift

Kan denne kage uden æg fryses ?
Ja du sagtens fryse denne kage. Tag den blot op ca. 1 time før du skal bruge den, og tø den op ved stuetemperatur.

Kan jeg bage kagen dagen før ?
Du kan sagtens bage kanelkage med kærnemælk dagen før. Denne kage bliver faktisk rigtig god af at stå lidt, da den rigtig kan stå og sætte sig. Derfor er den også særdeles god , hvis du skal bruge den til et større arrangement.

Jeg vil gerne lave kanelkage med en kaffeglasur stedet for chokoladeglasur…
Det er der ingen problemer ved, du tilføjer blot kaffe i stedet for vandet.
Så nemt er det, og det smager virkelig også lækkert.
Du kan også lave halvdelen med kaffeglasur og den anden del med chokoladeglasur.
Så er det 2 fluer i et smæk.

Vidste du?
at en kanelkage er en dansk opfindelse? faktisk stammer kagen fra Ringkøbing. Mange forveksler brunsviger og kanelkager. Hvilket er ret sjovt, da de faktisk ikke rigtig har noget med hinanden at gøre.
De indeholder ikke rigtig de samme ingredienser, og ligner slet ikke hinanden.

Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Kage Tags: kanelkage, kanelkage svampet, kanelkage uden æg, kanelkager, lækker kage, opskrifter kanelkage, verdens bedste kanelkage

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Scrambled eggs
Next Post: Blomkål kogetid »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk