Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Instruction Images
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kanelkage uden æg
Sofus Madsen
Kanelkage uden æg – lækker svampet kage med kanel, og en fantastisk topping af chokoladeglasur. Få opskriften her på Madgryden
5
fra
6
stemmer
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
10
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
0
minutter
min
Samlet tid
30
minutter
min
Ret
kage
Køkken
dansk
Antal
1
Bradepande
Kalorier
5813
kcal
Ingredienser
1x
2x
3x
Kanelkage uden æg
150
gram
Smør
400
gram
Sukker
425
gram
Hvedemel
4
tsk
Stødt kanel
4
tsk
Natron
5
dl
Kærnemælk
Chokoladeglasur
50
gram
Smør
250
gram
Flormelis
2
tsk
Vaniljesukker
1
spsk
Kakao
3
spsk
Lunkent vand
Sådan gør du
Kanelkage uden æg
Pisk smør og sukker sammen.
Mælken piskes i.
De øvrige ingredienser tilsættes og det røres godt sammen.
Dejen kommes i en bradepande (23x33cm).
Bag kanelkage ved 200 grader i ca. 30 minutter
Chokoladeglasur
Ingredienserne til glasuren røres sammen i en gryde.
Chokoladeglasuren smøres ud, når kanelkage uden æg næsten er afkølet.
Velbekom.
Ernæringsindhold
Kalorier:
5813
kcal
Kulhydrater:
999
g
Protein:
62
g
Fedt:
184
g
Mættet fedt:
113
g
Flerumættet fedt:
9
g
Enkelumættet fedt:
47
g
Transfedt:
7
g
Kolesterol:
485
mg
Natrium:
2923
mg
Kalium:
1206
mg
Fiber:
12
g
Sukker:
671
g
Vitamin A:
5823
IU
Calcium:
695
mg
Iron:
20
mg
Søgeord
kanelkage, kanelkage uden æg
Kunne du lide vores opskrift ? Skriv gerne en kommentar eller anmeldelse