• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Madgryden.dk
  • Madgryden
  • Opskrifter
  • Om Madgryden.dk
  • Privatlivspolitik

Kærnemælkshorn med hindbærremonce

Af Sofus Madsen Skriv kommentar

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker
Madgryden.dk » Opskrifter » Kage » Kærnemælkshorn med hindbærremonce
kærnemælkshorn med hindbærremonce
Opskrift på luftige horn med hindbær og marcipan

Når man taler om gamle kageklassikere, så kommer man ikke udenom dette fantastiske kærnemælkshorn.
Denne gang ville jeg prøve at friske denne klassiker lidt op, derfor lavede jeg min egen Hindbærmarmelade, og brugte dette til fyldet i hornene.
Det gode ved hornene er, du kan bruge lige nøjagtig det fyld du har lyst til.
Skulle der være nogle i overskud, kan de sagtens fryses ned i en frysepose.
Når hornene tages op, lunes de blot op i ovnen og serveres.
Opskriften giver ca. 16 lækre horn, afhængig af hvor store du laver dem.

Kærnemælkshorn med hindbærremonce – Prøv også vores lækre opskrift på Kærnemælkshorn med marcipanremonce.

kærnemælkshorn med hindbærremonce

Kærnemælkshorn med hindbærremonce

Sofus Madsen
Lækre svampede horn med hindbærremonce
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Opskrift Del på facebook
Forb. tid 1 t
Tilb. tid 12 min
Samlet tid 2 t 30 min
Ret kage
Køkken dansk
Antal 16 stk
Kalorier 186 kcal
Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser
  

  • 25 gram gær
  • 2 dl Kærnemælk
  • 2 spsk Sukker
  • 1 tsk Vaniljesukker
  • 1 stk Æg
  • 1 spsk Honning
  • 100 gram Blødt smør
  • 0,5 tsk Salt
  • 400 gram Hvedemel

Marcipanremonce

  • 100 gram Revet marcipan
  • 100 gram Hindbærmarmelade

Pensling

  • 1 stk Sammenpisket æg

Evt. glasur som topping

  • 3 spsk Flormelis
  • koldt vand

Sådan gør du
 

Dejen

  • Smuldre gær ned i en skål, og kom kærnemælk i.
    Rør rundt til gæren er opløst.
    Tilsæt sukker, vaniljesukker, æg, honning og salt, blødt smør og rør det rigtig godt sammen.
    Tilsæt hvedemel til den er smidigt, det er ikke sikkert at du skal bruge alt hvedemel.
    Dejen sættes til hævning et lunt sted, indtil den er hævet til dobbelt størrelse.
    Regn med en hævetid på ca. 1 time.

Hindbærremonce

  • Riv marcipanen på et mandolinjern, og kom det i en skål.
    Kom de resterende ingredienser ned i skålen, og rør det godt sammen.

Kærnemælkshornene formes

  • Del dejen i 2 lige store portioner.
    Rul den ene portion ud til en stor cirkel, dejen skal have en højde på ca. 3mm.
    Cirklen skæres ud i 8 lige store trekanter.
    Læg en klat remonce i den tykke ende af hvert stykke dej og rul dem løst sammen til horn − fra den brede ende mod spidsen
    Dæk kærnemælkshornene med husholdningsfilm, og et viskestykke.
    Stil kærnemælkshornene til efterhævning i 45 minutter i stuetemperatur.

Hornene bages

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
    Pensl hornene med sammenpisket æg, og bag dem ved 200 grader varmluft i ca. 12 minutter. Til de er gyldne.
    Kærnemælkshornene afkøles på en bagrist og nydes.
    Velbekomme.

Evt. glasur

  • Bland ingredienserne sammen, og pynt kærnemælkshornene.

Næringsindhold

Kalorier: 186kcal (9%)Kulhydrater: 26g (9%)Protein: 5g (10%)Fedt: 8g (12%)Mættet fedt: 4g (25%)Flerumættet fedt: 1gEnkelumættet fedt: 3gTransfedt: 0.2gKolesterol: 15mg (5%)Natrium: 70mg (3%)Kalium: 77mg (2%)Fiber: 3g (13%)Sukker: 7g (8%)Vitamin A: 178IU (4%)Vitamin C: 1mg (1%)Calcium: 38mg (4%)Iron: 1mg (6%)
Søgeord kærnemælkshorn
  • horn med marcipanremonce
  • Citronmåne
  • Mazarinkage – mazarintærte
  • Rabarber tiramisu
  • Koldhævede boller
Madgryden.dk
Madgryden.dk
Må vi sende dig en mail med lækker mad ?
Så vil vi gerne sende dig nyhedsmail med de bedste madopskrifter helt gratis.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik[/link] hvis du vil vide mere.

Tjek din indbakke eller spam mappe for at bekræfte din tilmelding.

  • Del på facebook
  • Syntes godt om
  • Twitter
  • Pinterest
  • Print
  • Elsker

Skrevet i: Kage Tags: horn med hindbær, kærnemælkshorn, kærnemælkshorn opskrift, opskrift på horn med gær, skagenshorn

Startsite.dk – Nyhedsoverblik, links og meget mere.

Previous Post: « Hindbærmarmelade
Next Post: Indbagt svinemørbrad »

Læserinteraktioner

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften med antal stjerner




Primær Sidebar

Følg os

Følg os på Facebook

Footer

Rettigheder

Kopiering fra Madgryden.dk må kun finde sted af uddannelsesinstitutioner, offentlige og private virksomheder, som har lavet en aftale med Copydan. Du må meget gerne linke til madgrydens indhold.

Copyright © 2023 Madgryden.dk